Rozvoral (SPD): Dolních deset milionů rozhodlo a elity vřískají. Gratuluji, pane prezidente

30.01.2018 11:39

Vlastenci se nenechali obalamutit probruselskou kampaní hlavního proudu a i přes obrovskou masáž zvolili prezidentem republiky člověka, který hájí především zájmy České republiky a českých občanů.

Rozvoral (SPD): Dolních deset milionů rozhodlo a elity vřískají. Gratuluji, pane prezidente
Foto: archiv
Popisek: Radek Rozvoral, SPD

Jsem rád, že se prezident volí přímou volbou, což je nejspravedlivější volební systém a musí to tak být i do budoucna, jelikož je to nezcizitelné právo všech občanů. Jak teď vítězové slaví, tak poraženým nezbývá nic jiného, než to respektovat. Uznat volební porážku je totiž jednou z hodnot demokracie, kterou se všichni ohání. To, že si někteří příznivci poraženého pana Drahoše dle některých médií přejí prezidentovu smrt, je něco neskutečného a hanebného, a vypovídá to o tom, že se o zachování demokracie musí neustále bojovat.

Celá volba prezidenta probíhala v duchu „všichni proti Zemanovi“, což je vidět i na povolebních průzkumech. Polovina občanů volila v druhém kole Jiřího Drahoše jen proto, aby nevyhrál Miloš Zeman. Ti lidé si vůbec neuvědomili, co vlastně pan Drahoš prosazoval a kdo ho stvořil. Byli to probruselští eurofederalisté, kteří pohrdají národní suverenitou a svými novolevicovými myšlenkami multikulturalismu, eurofederalismu, genderismu, ekofanatismu a opovrhováním tradiční rodiny jsou obrovsky nebezpeční.

Do médií prosakují informace, že se někteří neúspěšní kandidáti na prezidenta republiky včetně pana Drahoše nechtějí stáhnout z veřejného života a z politiky. Je z toho vidět, jak se jim podpora svých stvořitelů zalíbila. Pevně věřím, že to občané již prokoukli a jejich setrvání v politice nebude mít dlouhého trvání. Přebyrokratizovaný eurofederalismus Evropské unie a její nebezpečné novolevicové myšlení není totiž to, po čem by občané České republiky toužili.

(převzato z Profilu)

Radek Rozvoral

  • SPD
  • Člen předsednictva hnutí SPD. Předseda RK SPD STČK.
  • poslanec

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Rozvoral (SPD): Migrační pakt EU, který odsouhlasil ministr vnitra Rakušan, zásadně odmítáme

21:03 Rozvoral (SPD): Migrační pakt EU, který odsouhlasil ministr vnitra Rakušan, zásadně odmítáme

Ve čtvrtek 18. dubna byla v Poslanecké sněmovně zahájena mimořádná schůze, svolaná na žádost opozice…