Senátorka Kovářová: Normální Daniela dva roky v politice

14.04.2024 10:21 | Ze sítí

Stručná rekapitulace dvou let působení v Senátu, publikovaná na svém facebookovém profilu

Senátorka Kovářová: Normální Daniela dva roky v politice
Foto: Hans Štembera
Popisek: Daniela Kovářová

Dne 11. dubna 2024 to byly přesně dva roky, kdy jsem na tiskové konferenci v Plzni veřejně oznámila své rozhodnutí kandidovat do Senátu Parlamentu ČR, čímž jsem učinila rozhodující krok ke svému vstupu do politiky. Od té doby hájím stále stejné principy, ke kterým jsem se před dvěma lety přihlásila. Tím hlavním je ochrana normálního světa před zničující vlnou nezodpovědného progresivismu.

Od dubna 2022 pravidelně veřejně skládám účty ze své práce, informuji o všech svých politických krocích a zdůvodňuji všechny své postoje a všechna hlasování v Senátu.

Anketa

Kdo byl vaším favoritem ve druhém kole slovenských prezidentských voleb?

hlasovalo: 17690 lidí

Zůstala jsem nezávislou senátorkou, neposlouchám pokyny žádných politických grémií a jedinou autoritou jsou pro mě mí voliči, s nimiž i po zvolení udržuji stejně intenzivní kontakt, jako v předvolební kampani. Informace o všech mých politických aktivitách lze najít na mém webu Normální Daniela (ZDE) i na sociálních komunikačních sítích. Veškeré své texty, články, rozhovory a veřejná působení ze svého prvního roku v politice jsem vydala ve sborníku Normální Daniela 1 a začínám připravovat sborník z druhého roku svého působení v politice.

Děkuji všem, kdo mi při mé snaze pomáhají, stojí při mně, anebo se mnou třeba i polemizují. Především ale děkuji svým voličům, díky kterým stále stojím nohama na zemi a znovu a znovu si připomínám, koho v Senátu zastupuji, čí zájmy hájím, kdo mě neustále inspiruje a motivuje.

Děkuji i těm, kteří mají plná ústa demokracie, plurality a humanity, a přitom jsou schopni se vůči mně dopouštět největších hrubostí jen proto, že si dovolím mít odlišný názor. I díky nim vím, že moje cesta je správná.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Aleš Juchelka byl položen dotaz

Proč jste odpískali jednání o penzích?

Nemyslíte, že jste tím koalici nahráli na smeč, že bude tvrdit, jak ona něco prosadila, že vás přizvala k jednání, ale vy jste to odmítli? Kdybyste jednali dál, mohli jste předložit vlastní návrhy, možná by neprošli, ale bylo by evidentní, že jste je podali a chtěli jste reformu, která je potřeba ře...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Niedermayer (TOP 09): Sníží to využití netransparentní státní pomoci placenou z daní

10:04 Niedermayer (TOP 09): Sníží to využití netransparentní státní pomoci placenou z daní

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k legislativě na podporu bankovnictví a transparentno…