Svobodní: Segregace je cesta do pekel

26.10.2021 7:33 | Ze sítí

Komentář na facebookovém profilu k návrhu plukovníka Chlíbka na rozlišování očkovaných a neočkovaných

Svobodní: Segregace je cesta do pekel
Foto: Svobodní
Popisek: Svobodní, logo.

„Všichni lidé se rodí svobodní a sobě rovní v důstojnosti i právech,” říká všeobecná deklarace lidských práv. Česká republika se zavázala touto deklarací řídit. Pan Chlíbek by se jí však rád neřídil, a proto by neměl být poradcem žádného státního orgánu, natož budoucího ministra zdravotnictví Vlastimila Válka (TOP 09).

Svobodní říkají: „K očkování se mají lidé rozhodovat čistě ze zdravotních důvodů. Není v pořádku, pokud jej podstupují kvůli vyhnutí se státnímu útlaku. Dnes jsou již slova pana Chlíbka částečně naplněna, očkování už není zcela dobrovolné a stát rozlišuje. To musí skončit!”

Lukáš Pollert: "(Když budeme rozlišovat) A pokud je budeme následně segregovat. To je cesta do pekel a obávám se, že přijde násilí. Mnozí z neočko mají totiž imunitu dobrou po prodělané nemoci a vnímat je jako ohrožení je situace, kterou známe z minulosti například při rasových nepokojích. Je už všeobecně známé, že koronavirus vakcinací nevymýtíme a pokud je smrtnost 0,5% a u mladších se blíží nule, je plošná vakcinace zbytečná. Má smysl u starších a chronicky nemocných."

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jana Zwyrtek Hamplová byl položen dotaz

svobodná média

Dobrý den, fakt byste za obálku na časopisu, která nikoho neuráží někoho hnala k soudu? Kde je pak nějaká svoboda? A třeba Respekt je známý svými obálkami, kde jsou často i karikatury a je používána nadsázka, někdy i černý humor. To jste se už všichni politici zbláznili, že byste chtěli zasahovat do...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Okamura (SPD): Už i Evropský účetní dvůr varuje před dopady Green Dealu

15:06 Okamura (SPD): Už i Evropský účetní dvůr varuje před dopady Green Dealu

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu ke Green Dealu.