Svobodní: Ve Zlíně se bude diskutovat o strachu z imigrace

23.11.2015 19:07

Zástupci několika politických uskupení s různorodými názory na uprchlickou krizi budou ve středu 25. listopadu diskutovat ve zlínském hotelu Baltaci Atrium. Diskutující se zaměří na příčiny současné situace, nabídnou ale i pohledy na její řešení.

Svobodní: Ve Zlíně se bude diskutovat o strachu z imigrace
Foto: red
Popisek: Logo Strany svobodných občanů

Kde vidíte hlavní příčiny masové imigrace do EU v posledních letech? Souhlasíte s povinnými kvótami na přerozdělování uprchlíků? Měla by se ČR aktivně zapojit do boje proti Islámskému státu? Je řešením zakázat islám? Na tyto i další otázky budou odpovídat zástupci několika ideových proudů.

Podnětem k uspořádání besedy byl říjnový průzkum agentury STEM/MARK, podle kterého 90 % obyvatel Zlínského kraje vnímá současnou imigrační vlnu do zemí Evropské unie jako hrozbu. Akci organizuje Strana svobodných občanů. „Nejde ale o žádnou volební agitaci naší strany. Pluralitu názorů zajišťuje opravdu široké spektrum účastníků z uskupení, které v pohledu na uprchlíky stojí na různých stranách pomyslné barikády,“ poznamenal Tomáš Pajonk, předseda Svobodných ve Zlínském kraji.

Kromě něj představí během debaty své názory Michal Berg (člen předsednictva Strany zelených a vsetínský zastupitel), Bohumila Patáková Koníčková (předsedkyně Bloku proti islámu ve Zlínském kraji) a čtyřlístek doplňuje Petr Tkadlec (předseda České pirátské strany ve Zlínském kraji).

Diskuze s přiléhavým podtitulem „Velký názorový třesk“ začíná v 18.00 hodin.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Jak chcete přimět ANO znovu jednat o důchodech?

Váš záměr byl dobrý, ale evidentně se nepovedl. Myslíte, že jste se tedy jako moderátor osvědčil? A nemáte pocit, že je tu mezi vládou a opozicí až příliš hluboká propast, která se bohužel pro nás čím dál víc prohlubuje a vlastně je to vidět i ve společnosti, která je rozdělená.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministryně Černochová: Pane Babiši, nepomáháte už více zlu než dobru?

18:14 Ministryně Černochová: Pane Babiši, nepomáháte už více zlu než dobru?

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k předvolebním slovům Andreje Babiše.