Zelení: Do druhého kola postupuje šest osobností s naší podporou

05.10.2020 16:22

Zelení podporovali ve volbách do senátu deset osobností. Hned šest z nich postoupilo do druhého kola.

Zelení: Do druhého kola postupuje šest osobností s naší podporou
Foto: Zelení
Popisek: Zelení

O místo v senátu se v pátek 9. a v sobotu 10. utkají Jitka Seitlová (obvod Přerov), Anna Šabatová (Brno), Václav Láska (Praha 5), Václav Hampl (Praha 1), Michal Šmarda (Žďár nad Sázavou) a Jan Holásek (Hradec Králové). „Zelení dlouhodobě spolupracují na podpoře silných kandidátů s dalšími stranami. Spojování je v těchto volbách základem úspěchu a my věříme, že co nejvíce z kandidátů promění svou účast ve druhém kole v úspěch,“ komentovala výsledky spolupředsedkyně Zelených Magdalena Davis.

Zelení upozorňují, že pokud chcete zmíněné kandidáty a kandidátky podpořit podpořit v kampani, jednotlivé volební týmy velmi rádi uvítají vaše dobrovolnické zapojení. Napište nám na info@zeleni.cz a my vás nasměrujeme!

„Děkujeme také čtveřici Svatava Štěrbová, Jiřina Rosáková, Daniel Pitek a Jiří Dienstbier, kteří do druhého kola nepostoupili. Jsme rádi, že i v dalších regionech mimo velká města měli lidé možnost volit kandidáta nebo kandidátku, spojené ze Stranou zelených,“ doplnila Magdalena Davis.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

komunikace

Jak víte, že když vy teď o důchodové reformě nechcete s vládou komunikovat, že oni pak budou komunikovat s vámi? Není tohle hlavní problém, že se na zásadních věcech nedokážete dohodnout? A ještě jedna věc, s kým budete chtít vládu tvořit, když to odmítáte se SPD a evidentně se stranami SPOLU se na ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Senátor Fischer: Prezident Miloš Zeman mařil úsilí vlády a Parlamentu u Vrbětic

14:02 Senátor Fischer: Prezident Miloš Zeman mařil úsilí vlády a Parlamentu u Vrbětic

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k Vrběticím.