MZV: Ministr Stropnický na konferenci „Shaping Our Future“ v Bruselu

07.01.2018 15:24

Ministr zahraničních věcí Martin Stropnický vystoupí 9. 1. 2018 v Bruselu na konferenci na vysoké úrovni k budoucí podobě rozpočtu EU po roce 2020 „Shaping Our Future – Designing the Next Multiannual Financial Framework“.

MZV: Ministr Stropnický na konferenci „Shaping Our Future“ v Bruselu
Foto: Hans Štembera
Popisek: Ministr zahraničních věcí Martin Stropnický

Ministr vystoupí na panelu, který se věnuje prioritám a financování v oblasti bezpečnosti a obrany EU „A Sufficient Budget for New Priorities: Security and defence – Stepping up to meet expectations.“ Ve svém příspěvku představí českou pozici k financování nových priorit v rámci příprav víceletého finančního rámce po roce 2020 s důrazem na bezpečnost, migraci a obranu.

Konference se koná na vysoké úrovni za účasti předsedy Evropské komise J.-C. Junckera, komisařů Evropské komise, řady ministrů z členských států, členů Evropského parlamentu a dalších vysokých představitelů evropských institucí a akademické sféry.

Výstupy budou sloužit pro orientační debatu členů Evropské komise dne 10. 1. 2018 na téma víceletého finančního rámce EU po roce 2020.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Věra Kovářová, MIM byl položen dotaz

Důchodová reforma

Tvrdíte, o důchodové reformě jednáte i s laickou veřejností. Jak? Kde? Jsem si ničeho takového nevšiml. A myslíte, že má smysl schvalovat něco, na čem se aspoň z větší části neshodnete s opozicí? K čemu reforma, kterou jiná vláda zase zruší, což už se stalo? Nebylo třeba chybou, že jste s opozicí ne...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

České dráhy: Parní víkend v Lužné u Rakovníka nabídne přehlídku lokomotiv na točně, zvláštní vlaky i nový pivní speciál

22:03 České dráhy: Parní víkend v Lužné u Rakovníka nabídne přehlídku lokomotiv na točně, zvláštní vlaky i nový pivní speciál

V sobotu a neděli 11. a 12. května se mohou fanoušci železniční historie vypravit do železničního mu…