Nadace ČEZ: Bohumínskou školku navštívil Ježíšek předčasně, prckům přinesl Oranžové hřiště

27.12.2023 16:44 | Tisková zpráva

Kluky a holky z mateřské školy na Tovární ulici v Bohumíně navštívil Ježíšek předčasně – přinesl jim krásné Oranžové hřiště plné sportovních atrakcí i vzdělávacích prvků. Bonusem je mlhoviště, první ve městě, které děti ze školky i sousedních jesliček ocení hlavně na jaře a v létě. Na vybudování hřiště přispěla městu 1.000.000 korun Nadace ČEZ.

Nadace ČEZ: Bohumínskou školku navštívil Ježíšek předčasně, prckům přinesl Oranžové hřiště
Foto: Nadace ČEZ
Popisek: Nadace ČEZ

Asfaltový prostor v zahradě školky nahradilo moderní hřiště s měkkým pryžovým povrchem, jeho část se navíc proměnila v dopravní trasu se silnicemi, přechody a kruhovým objezdem, na které budou děti při hrách vstřebávat pravidla silničního provozu. „Jde o jednu z největších letošních modernizací v oblasti školství a myslím, že se opravdu povedla. Prostor před školkou se proměnil k nepoznání,“ komentoval to místostarosta Bohumína Igor Bruzl.

Skupina ČEZ spolupracuje s Bohumínem dlouhodobě, prostřednictvím své nadace ve městě podpořila vznik několika Oranžových přechodů, dětských hřišť a financuje i mnoho sportovních a kulturních aktivit. „Mám radost, že spolupráce s městem funguje a že jsme pro Bohumín a jeho občany dobrým sousedem,“ řekla při otevření hřiště Šárka Vinklerová, obchodní ředitelka společnosti ČEZ Teplárenská, která zajišťuje pro bohumínské občany i firmy dodávky tepla.

Nadace ČEZ podporuje výstavbu Oranžových hřišť dlouhodobě. V Moravskoslezském kraji letos přispěla například na vybudování hřiště v Petřvaldě nebo v Dolní Lhotě.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

Kdo může za migrační pakt?

Tvrdíte, že když vás budeme volit, tak nás zbavíte migrantů. Jak? Jak chcete problém řešit, navíc když teď EP schválil migrační pakt? Taky tvrdíte, že jeho schválení byla zrada od této vlády, tak co pak změníte evropské volby? A jak to tedy je? Může za schválení paktu vláda nebo politici v Bruselu?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ombudsman: Zástupce radí českým turistům, jak se vyhnout nepříjemnostem na mexických letištích

22:04 Ombudsman: Zástupce radí českým turistům, jak se vyhnout nepříjemnostem na mexických letištích

Chystáte se na dovolenou do Mexika? Pokud ano, čtěte pozorně. Poradíme vám, jak předejít tomu, aby v…