Software NEWTON Dictate 4 nyní jako elektronická licence

05.05.2014 19:53

Společnost NEWTON Technologies,a.s., která je výrobcem softwaru NEWTON Dictate 4, uvádí do prodeje elektronické licence tohoto unikátního nástroje pro tvorbu dokumentů pomocí hlasu.

Software NEWTON Dictate 4 nyní jako elektronická licence
Foto: diktovani.cz
Popisek: Newton Technologies

Zákazníci mají na výběr ze dvou elektronických licencí softwaru NEWTON Dictate 4 Start (1.090,- Kč s DPH) a Business (11.990,- Kč s DPH), které jsou oproti krabicovým verzím výrazně zlevněny.

Proces koupě elektronické licence je velmi jednoduchý. Zákazník si zakoupí elektronickou licenci vybrané verze softwaru NEWTON Dictate 4 a do několika minut od zaplacení obdrží na email licenční kód i odkaz pro stažení programu.

Při uvedení elektronických licencí spolupracuje společnost NEWTON Technologies,a.s. se společností Alza.cz a.s., největším prodejcem počítačů a elektroniky. Alza.cz koncem roku 2012 spustila unikátní systém prodeje elektronického obsahu.

Zákazník po zakoupení elektronické licence NEWTON Dictate  4 má tak možnost kdykoliv licenční kód či instalační soubor vyhledat ve správě svého uživatelského účtu na Alza.cz.

„Svým zákazníkům chceme poskytnout maximální komfort a nezanedbatelnou úsporu času. U přepisovacího softwaru NEWTON Dictate 4, kterým lze rychle a pohodlně vytvářet dokumenty, je až nutností službu nákupu elektronické licence nabídnout. „ říká Ing. Petr Herian, ředitel společnosti NEWTON Technologies,a.s.

Pro dosažení kvalitně nadiktovaného textu s přesností až 98 % je nezbytné dodržet pravidla správného diktování, ale především používat k diktování kvalitní směrový mikrofon.

Zákazník by tuto skutečnost neměl opomenout. Proto doporučujeme zákazníkům, aby si ověřili kvalitu vlastního mikrofonu, případně si mohou zakoupit mikrofon uvedený v doporučeném příslušenství na Alza.cz.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Petr Mach, Ph.D. byl položen dotaz

cenzura

Jak v EU ovlivníte, zda u nás bude zachována svoboda projevu, kterou má snahu tato vláda omezit a jak píšete i vy, schovává to za jakýsi boj s dezinformacemi?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

CzechTourism: Mistrovství světa IIHF v ledním hokeji 2024 jako příležitost pro český cestovní ruch

16:05 CzechTourism: Mistrovství světa IIHF v ledním hokeji 2024 jako příležitost pro český cestovní ruch

S blížícím se začátkem Mistrovství světa IIHF v ledním hokeji 2024, které proběhne od 10. do 26. kvě…