ÚZSVM předal na Rychnovsku v minulém pololetí SPÚ šest hektarů zemědělské půdy

19.04.2018 21:42

Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových (ÚZSVM) v Rychnově nad Kněžnou, převedl ve 2. pololetí roku 2017 Státnímu pozemkovému úřadu (SPÚ) majetek v celkové účetní hodnotě téměř 700 000 Kč a o výměře více než 6 ha.

ÚZSVM předal na Rychnovsku v minulém pololetí SPÚ šest hektarů zemědělské půdy
Foto: ÚZSVM
Popisek: Logo Úřadu pro zastupování státu ve věcech majetkových (ÚZSVM)

Jedná se většinou o ornou půdu, trvalý travní porost a polní cesty nacházející se v katastrálních územích: Opočno pod Orlickými horami, Lípa nad Orlicí, Kostelec nad Orlicí, Lhoty u Potštejna, Merklovice, Potštejn, Rájec, Rybná nad Zdobnicí, Mokré, Rohenice, Petrovice nad Orlicí, Velká Čermná nad Orlicí a Vamberk.

Část majetku nabyl ÚZSVM na základě usnesení soudů o dodatečném projednání dědictví a o projednání dědictví (odúmrť), část byla ohlášena po zaniklých státních podnicích (Zemědělské stavby Hradec Králové a Perla, bavlnářské závody) a zbylá část přešla na ÚZSVM po ukončení činnosti místních národních výborů a Okresního úřadu  Rychnov nad Kněžnou.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

osobnosti ANO

Dobrý den, paní Dostálová, překvapil mě průzkum, podle kterého vás řada lidí nezná. Je pravdou, že já se o politiku dost zajímám a díky PL vás i znám. Ale napadá mě jedna věc, není chybou, že za ANO vystupují stále ti stejní? Babiš-Schillerová-Havlíček, občas vy nebo pan Nacher? Není potřeba, aby ge...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

ČOI: Hračka na baterie „Pistole LN 320/305“, která představuje vážné riziko

7:02 ČOI: Hračka na baterie „Pistole LN 320/305“, která představuje vážné riziko

Česká obchodní inspekce zjistila, že na tuzemském trhu je v nabídce výrobek, který představuje vážné…