ÚZSVM prodal nemovitosti v bývalém vojenském újezdu Mladá

18.12.2017 9:49

Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových (ÚZSVM) v Kolíně převzal na základě usnesení vlády od Ministerstva obrany ČR pozemek a dvě stavby v katastrálním území Lysá nad Labem. Jednalo se o nemovitosti, které se nacházejí na území bývalého vojenského újezdu Mladá v lokalitě „Milovice – Šibák.“

ÚZSVM prodal nemovitosti v bývalém vojenském újezdu Mladá
Foto: uzvsm.cz
Popisek: Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových - logo

Stavba bývalého dieselagregátu se nachází z větší části na převzatém a z menší části na pozemku ve vlastnictví fyzické osoby. Druhá stavba - bývalý sklad - se nachází na pozemku ve vlastnictví fyzické osoby. Nemovitosti se dle územního plánu nacházejí v území, které je určeno pro plochy smíšené nezastavěného území, kde bez výjimky nelze postavit novou stavbu.

Nemovitosti byly prodány formou přímého prodeje vlastníkovi pozemků, na kterých je z části postavena stavba bývalého dieselagregátu a stavba bývalého skladu. Kupující má záměr na uvedeném majetku vybudovat ovocný sad a stavby zrekonstruovat a využít jako objekt správce sadu a sklad nářadí a techniky.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

ČEZ: Uzávěrka 10. ročníku soutěže „Vím proč“ se blíží

13:04 ČEZ: Uzávěrka 10. ročníku soutěže „Vím proč“ se blíží

Už jen necelý měsíc mohou žáci základních a středních škol posílat videa do soutěže „Vím proč“ o nej…