ČSSD řeší výběr kandidátů pro krajské volby

18.06.2011 8:33

Sociální demokraté budou na sobotním zasedání svého výkonného výboru řešit pravidla výběru kandidátů pro krajské a senátní volby. Předseda strany Bohuslav Sobotka bude prosazovat demokratizaci procesu. Chce, aby delegáti krajských a okresních konferencí měli větší právo ovlivnit pořadí navrhovaných.

ČSSD řeší výběr kandidátů pro krajské volby

Sociální demokraté mají volit členy svého předsednictva, ve kterém zbývá doplnit šest členů. Nominacemi se v pátek zabývalo vedení strany.

Mezi standardní body zasedání budou patřit bilanční zprávy předsedy a místopředsedů strany o uplynulém dění. Mezi nejaktuálnější události patří čtvrteční stávka v dopravě, kde se ČSSD postavila na stranu odborářských požadavků. Sobotka z nich v doporučil například odchod ministra financí Miroslava Kalouska (TOP 09), který je prý symbolem konfrontace. ČSSD by se mohla věnovat také vládní zdravotnické reformě, kterou se má v úterý zabývat sněmovna.


Čtěte také:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor:

Tomio Okamura byl položen dotaz

Fakt si myslíte, že jsou Ukrajinci nacisti?

Proto, že se brání a brání svou zem nebo proč? Vy byste ČR nebránil, kdyby bylo potřeba? A nejsou Ukrajinci spíš hrdinové?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Odložené Vrbětice: „Policie se zachránila.” Obvinění Koudelky

4:44 Odložené Vrbětice: „Policie se zachránila.” Obvinění Koudelky

Zdaleka ne všichni dotčení hráči se smířili s policejním konstatováním o konci vyšetřování výbuchů v…