Chci konat dobro, žertoval Babiš v DOXu

12.01.2012 17:14

Server ČeskáPozice.cz informuje o vystoupení podnikatele Andreje Babiše, který v Centru současného umění DOX diskutoval o svém hnutí ANO 2011. Dnes také oznámil, že se hnutí stane politickou stranou.

Chci konat dobro, žertoval Babiš v DOXu
Foto: Repro ČT
Popisek: Andrej Babiš v pořadu Otázky Václava Moravce

„Možno som vo veku, keď človek začína byť senilní a zrazu chce začít páchat dobro,” řekl Babiš. V podstatě by rád řídil stát jako podnik, a z Česka by de facto vytvořil model akciové společnosti. Deset milionů podílníků by volilo osm set manažerů, kteří by zodpovídali za konkrétní resorty.

Babiš je poslední naděje

„Já jsem v první linii na totální popravu,” komentuje podle serveru český miliardář. Bojuje totiž proti všem, kteří jsou momentálně součástí naší politické scény. Babiš by navíc ve volbách musel drtivě vyhrát, protože koalici odmítá.

Babiše podporuje senátorka Alena Dernerová (Severočeši.cz). Podle ní je podnikatel pro Českou republiku doslova poslední nadějí.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: joh

Jak chcete přimět ANO znovu jednat o důchodech?

Váš záměr byl dobrý, ale evidentně se nepovedl. Myslíte, že jste se tedy jako moderátor osvědčil? A nemáte pocit, že je tu mezi vládou a opozicí až příliš hluboká propast, která se bohužel pro nás čím dál víc prohlubuje a vlastně je to vidět i ve společnosti, která je rozdělená.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ukrajinci, co nejsou zubaři. Ale pustí je na vás. „Prý je ohlídají.“

5:30 Ukrajinci, co nejsou zubaři. Ale pustí je na vás. „Prý je ohlídají.“

Sněmovnou schválená senátní novela má umožnit, aby stomatologové ze zemí mimo Evropskou unii měli je…