Tisící porod v Nemocnici Havlíčkův Brod

03.10.2013 0:12 | Zprávy

Tisící porod se letos uskutečnil 2. října - narodila se holčička Anna Marie. Přejeme hodně zdraví a štestí do života!

Tisící porod v Nemocnici Havlíčkův Brod
Foto:
Popisek:

Holčička se narodila 2.10.2013 v 6.57 hodin s porodní váhou 3380 gramů. Dostala jméno Anna Marie a její maminka Marie F. pochází z Tábora. Anna Marie je její první  a toužebně očekávané dítě. Jen pár minut před ní se narodilo miminko mamince z Chotěboře a celkově je dnešní den pro porodníky náročný - rodí se jedno miminko za druhým. V pátek 4.10 v 10.30 hod. přijde mamince pogratulovat a předat malý dárek ředitel nemocnice Mgr. David Rezničenko spolu se starostou města Havlíčkův Brod Mgr. Janem Teclem.

V porovnání s loňským rokem mají v Havlíčkově Brodě mírné zpoždění - loni se tisící porod uskutečnil 16.9.  Tato porodnice je stále  nejvyhledávanější porodnicí  na Vysočině - každoročně mají nejvyšší počet porodů a i letos hláší 1000 porod na Vysočině jako první. Nemocnice Havlíčkův Brod funguje na boxovém systému. Každá maminka má svůj porodní box - pokoj s vlastním sociálním zázemím a vybavený tak, aby se cítila příjemně a jako doma. V průzkumu nejoblíbenějšího ženského portálu na českém internetu www.žena.cz,  byli zařazeni mezi pět nejžádanějších běžných porodnic v České republice.

Počty porodů v posledních letech:
2008 - 1433 porodů    
2009 - 1374 porodů       
2010 - 1431 porodů     
2011 - 1381 porodů          
2012 - 1371 porodů

Snahou porodnice v Havlíčkově Brodě je vycházet maminkám maximálně vstříc v jejich představách a požadavcích a zabezpečit tu nejlepší lékařskou i ošetřovatelskou péči pro ně i pro miminko.

(TZ,foto:archiv)
Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Redakce

Zajímá mě, co si přeje ODS?

Protože vy na jednu stranu tvrdíte, že: ,,Zdá se, že si voliči nepřejí další federalizaci EU, bezbřehou migraci a ničení konkurenceschopnosti a životní úrovně radikální zelenou ideologií vtělenou do Green Dealu. To je nadějná zpráva." Jak ale vysvětlíte vaše spojení s Lidovci a TOPkou? Nemyslíte, že...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:

Jinde na netu:



Další články z rubriky

Fialův „úspěch“: EU vám vyžene z hlavy topení plynem a ježdění na naftu. Tvrdě

10:15 Fialův „úspěch“: EU vám vyžene z hlavy topení plynem a ježdění na naftu. Tvrdě

Velkým tématem eurovoleb byl bezesporu blížící se zákaz prodeje nových aut se spalovacími motory. A …