„Chudák Dvořák, dřel na té tribuně mezi papaláši, za ty mizerné peníze. Určitě musí i vybírat popelnice!“ Ivan Vyskočil tuší, že po dnešku se do ČT už nepodívá

28.02.2021 7:40 | Zprávy

NEDĚLNÍ RÁNO S IVANEM VYSKOČILEM „Miliony na podporu genderové rovnosti? Co dát ty peníze raději matkám, které už před covidem neměly z čeho zaplatit dětem obědy ve školní jídelně?“ ptá se Ivan Vyskočil. V Nedělním ránu se mimo jiné zamýšlí nad tím, jestli ještě vůbec v dnešní době ženy potřebují muže, zmiňuje MeToo i ženy v „tradičních“ mužských rolích a žertuje o „cíleném útoku proti mužům“. Se čtenáři se pak podělil o historku o chlapečkovi, který měl pocit, že ho rodiče týrají, protože ho doma nutí, aby se učil. Nejen kvůli návrhu na zvýšení poplatků to pořádně nandal řediteli ČT.

„Chudák Dvořák, dřel na té tribuně mezi papaláši, za ty mizerné peníze. Určitě musí i vybírat popelnice!“ Ivan Vyskočil tuší, že po dnešku se do ČT už nepodívá
Foto: Repro Youtube
Popisek: Herec Ivan Vyskočil

„Venku vysvitlo sluníčko, počasí skoro jako na jaře. Dokonce i ptáci u nás na “buranově“ se dali oklamat a začali zpívat a dokonce i nechali dobroty, co jim sypu do krmítka, ležet,“ začíná dnešní Nedělní ráno velmi optimisticky Ivan Vyskočil.
 
„Kdo by v takovém počasí poslouchal zprávy o covidu, a ani já o tom psát nehodlám. Nebudu přispívat k všeobecné naštvanosti, že pořád nevíme, co s tím. Jediní, kdo vědí, jak by se mělo a co by se mělo atd., to jsou úplně jiní soudruzi. Nepřejme si, aby se tito pokusili to tady řídit. Takže rozebírání blábolů pánů Rakušana, Fialy, Ferjenčíka a dalších, tomu se raději také vyhnu. Snad nás zase něčím pobaví paní Pekarová Adamová nebo paní Němcová, a to bude jistě k všeobecnému obveselení naprosto stačit,“ neodpustí si malé rýpnutí herec.

Chlapeček si stěžoval na týrání. Rodiče ho nutí, aby se učil!

„Ale přece jen se k tomu nařízenému pobytu doma jenom krátce vrátím. Ráno jsem v rozhlase poslouchal doktora Cyrila Höschla. Mluvil o tom, že v této době mimo jiné vzrostl i počet případů domácího násilí. I já jsem zaznamenal takový případ,“ říká Ivan Vyskočil.
 
„Moje partnerka je z malého městečka v Plzeňském kraji. V sousedství jejich rodiny chlapeček ve škole ohlásil, že je obětí domácího násilí a že ho rodiče týrají. Okamžitě nastoupila sociálka a dokonce i policie a zoufalí rodiče-tyrani byli předvoláni do školy. Tam při konfrontaci nešťastná chlapcova maminka se snažila z kluka dostat, co že se mu to vlastně děje? Říká mu: ‚Péťo, copak tě někdo bije, nebo jak tě trápíme?‘ A chlapeček, jistý si svou pravdou, sdělil, že ho týrají, protože ho nutí, aby se učil!“ popisuje v tomto případě naštěstí nakonec celkem úsměvnou historku, kterou zažívá v současné době jistě nejeden rodič.

Neumím si představit, že se ke mně v posteli tulí něco, co vypadá jako Sylvester Stallone

„Teď se ale s vámi chci podělit o takový svůj dojem. Vyveďte mne z omylu a já budu rád. Nebudu si alespoň připadat jako vztahovačný, nerudný a pomýlený dědek,“ dostává se k dalšímu tématu Ivan Vyskočil.
 
Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: David Hora

Jak zabránit Číně, aby o nás sbírala citlivá data?

Podle mě také není problém jen v Číně, ale dnes už téměř neexistuje nic jako soukromý. I třeba EU dost šťourá do soukromý lidí - většinou to vydává za dobrý úmysl a možná to i dobře myslí, ale je to potřeba? Co vím, tak třeba chtěla mít možnost sledovat i soukromou korespondenci lidí na internetu at...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vzpoura proti Leyenové: Chce z ČR „páreček“, ne Síkelu. Zlost. I Vondra dupnul

17:40 Vzpoura proti Leyenové: Chce z ČR „páreček“, ne Síkelu. Zlost. I Vondra dupnul

Předsedkyně Evropské komise (EK) Ursula von der Leyenová s českou nominací ministra průmyslu a obcho…