Andrej Babiš definitivně a drsně vystoupil proti Evropské unii

02.08.2016 8:11

Velmi rázná slova zazněla v souvislosti s migrační krizí od vicepremiéra a ministra financí Andreje Babiše (ANO). „Musíme udělat všechno pro to, abychom migranty odmítli,“ nechal se slyšet.

Andrej Babiš definitivně a drsně vystoupil proti Evropské unii
Foto: Hans Štembera
Popisek: Andrej Babiš

Babiš velmi razantně vystoupil i proti kvótám, v jejichž případě jsme byli v minulosti přehlasováni. „Chci kvóty odmítnout i za cenu sankcí. A Evropa musí co nejdřív uzavřít vnější schengenskou hranici, jak o tom mluvím už přesně rok,“ zdůraznil ministr financí. „Tam můžeme – a tam bychom měli stavět plot,“ zdůraznil také s tím, že plot bychom neměli stavět na české hranici, ale tam. „A to okamžitě,“ dodal.

O plotu na našich hranicích hovořil v souvislosti s případnou migrační vlnou prezident Miloš Zeman v pořadu Hovory z Lán pro Blesk.cz.

Celý příspěvek Andreje Babiše:

Musíme udělat všechno proto, abychom migranty odmítli. Včetně kvót, kde jsme byli přehlasováni. Chci kvóty odmítnout i za cenu sankcí. A Evropa musí co nejdřív uzavřít vnějši schengenskou hranici, jak o tom mluvím už přesně rok. Tam můžeme - a tam bychom měli stavět plot. Ne na české hranici, ale tam. A to okamžitě.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Blanárova schůzku se „zakázanými“ médii. Co padlo za dveřmi? Analytik zná odpověď

5:00 Blanárova schůzku se „zakázanými“ médii. Co padlo za dveřmi? Analytik zná odpověď

TÝDEN V MÉDIÍCH Petr Fiala neměl žádné kmotry v pozadí, nikdo mu zadarmo nic nedal a musel se adapto…