Další adeptka na Hrad: Vidí prý do budoucnosti a tím nás zachrání

17.08.2012 13:13

O Pražský hrad a prezidentskou funkci projevila zájem i Jana Lysoňková z Křižanovic u Vyškova. V těžké konkurenci ostatních uchazečů chce zaujmout svými nadpřirozenými schopnostmi, neboť vidí do budoucnosti a živí se prý jako vědma. Těchto schopností chce využít ve prospěch občanů.

Další adeptka na Hrad: Vidí prý do budoucnosti a tím nás zachrání
Foto: ParlamentníListy.cz
Popisek: Pražský hrad

„Velice si vážím Vaší důvěry ve mě, kterou já vždy vkládám do Vás, a sděluji Vám, že kandidaturu na úřad prezidenta přijímám,“ uvádí kandidátka na svém webu. „Učiním vše, co bude v mých silách pro Vás a naše další generace a budu se společně s ostatními podílet na obnově i v této složité a těžké době,“ slibuje následně.

Kandidátka Lysoňková se prezentuje jako kartářka, vědma a léčitelka a tvrdí o sobě, že vidí i do budoucnosti. Proto občany i nyní ujišťuje, že se neblíží žádný konec světa, který prý někteří používají jako důvod pro nátlak na lidi. „Už jsem Vám i popisovala, že odmítám konec světa, tak jak se někteří snaží Vám vštěpit, aby mohli ovládat vše, i to málo, co nám ještě zbylo v rukou,“ připomíná.

Občanům proto doporučuje, aby vybírali svého favorita s otevřeným srdcem. „Otevřete proto opět svá srdce a podívejte se na naši zdevastovanou zemi a přemýšlejte,“ uzavírá své poselství.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: jav

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Velcí kluci za Evropskou unií. Naštvaný Orbán už byl konkrétní

22:30 Velcí kluci za Evropskou unií. Naštvaný Orbán už byl konkrétní

Víte, že konferenci konzervativců Viktora Orbána nebo Nigela Farage zakázal v Bruselu komunální star…