Dobeš potřebuje ještě sedm synů. Aby měl fotbalový tým

14.02.2011 10:00

Josefu Dobešovi se před dvěma týdny narodil čtvrtý syn. Z velké rodiny je ministr nadšený a žertuje, že ještě potřebuje sedm dalších synů, aby mohl sestavit vlastní fotbalový tým.

Dobeš potřebuje ještě sedm synů. Aby měl fotbalový tým

Syna Kryštofa má z prvního manželství, syna Davida si osvojil a syny Jakuba a Matouše má se svou současnou manželkou Lucií. "Lucie je úžasná," vyznal se v rozhovoru pro bulvární deník Aha. "Skutečně nedělá rozdíl mezi naším pěstounským synem, Kryštofem a vlastními kluky. Kdyby to dělala, věřte mi, že by to poznali."

Patnáctiletého Davida si ministr osvojil, prý aby mu pomohl. "David má pohnutý osud. Zemřela mu máma, otce nepoznal. Pak dostal pěstouna, který ale také náhle zemřel. Je důležité, aby se nechytl problémové party a vyučil se. Snažíme se mu v tom pomoci."

Přebalím, nakrmím, vykoupu. Dobešovu jedenáctku

Postarat se o syny Dobeš zvládá. K nejmenšímu Matoušovi ho prý manželka zatím moc nepouští, ale určitě se do toho brzy dostane. Nedávné zkušenosti s batoletem má totiž kvůli Jakubovi, kterému jsou teď dva roky. "S Kubou jsem zvládl většinu věcí. Uměl jsem ho přebalit, nakrmit, vykoupat, uspat," vyjmenoval. Sice na rodinu nemá tolik času jako dřív, ale snaží se.

Ani čtyři děti mu ale nestačí. "Na vládě jsem žertoval, že jsem už založil na Dobešovu jedenáctku, takže mi ještě sedm kluků chybí," řekl. "Ve skutečnosti to s Lucií možná ještě jednou zkusíme. Moc bychom si přáli holčičku."

Čtěte:

Ministr Dobeš se zapletl. S odměnou pro šéfku svého sekretariátu

Ušetřil jsem, tak proč bych nemohl rozdávat odměny, hájí se Dobeš

Do školky půjdou už dvouleté děti, plánuje Dobeš

Foto: Hans Štembera

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: par

komunikace

Jak víte, že když vy teď o důchodové reformě nechcete s vládou komunikovat, že oni pak budou komunikovat s vámi? Není tohle hlavní problém, že se na zásadních věcech nedokážete dohodnout? A ještě jedna věc, s kým budete chtít vládu tvořit, když to odmítáte se SPD a evidentně se stranami SPOLU se na ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zakázaná akce dvojky Konečné vyjasněna. A je to ještě vážnější

17:30 Zakázaná akce dvojky Konečné vyjasněna. A je to ještě vážnější

Po zrušené akci ve Starém Plzenci vystoupil právník Ondřej Dostál, číslo 2 na europarlamentní kandid…