Glosátor Junek: Okamura je vážně Pitomio. Prasklo mu ego a teď svítí jak rudá záře nad Moskvou

20.12.2017 20:33

TÝDENNÍ GLOSÁŘ PETRA JUNKA Největší hloupost, kterou můžete udělat v baru, je znepřátelit si barmana. Zvláště, když jste v posledním otevřeném baru ve městě. Už si pak neškrtnete. Politik může udělat stejnou hloupost, když si rozhádá novináře. To se dokonale povedlo Tomio Okamurovi, když proti sobě poštval přední tuzemské zpravodajce.

Glosátor Junek: Okamura je vážně Pitomio. Prasklo mu ego a teď svítí jak rudá záře nad Moskvou
Foto: Archív Petra Junka
Popisek: Petr Junek

Soud už dávno potvrdil, že Okamuru lze při takové příležitosti nazývat Pitomiem. V tomhle případě by se to hodilo a člověk, když vidí, jak odpovídá-neodpovídá na otázky a jak zakázal svým nohsledům odpovídat novinářům, řekl by si, že ten člověk je těžce šáhlej. Přece není možné, aby byl blbější než senátor Hlavatý, který si nechal sebrat velice vtipným způsobem mandát v Senátu a ještě za to vynadal svým voličům.

My však víme, že na rozdíl od Okamurových poslanců, sám Okamura není retardovaný. Tak proč to dělá? Nastoupil snad takhle nešťastně na uplakanou Babišovu strategii, kdy mu všichni škodí, nikdo o něm nepíše pravdu a celý systém je proti němu? Babišovi to vyšlo, proč by ne Tomiovi? Nemyslím si, že by to tak bylo. Stejně tak ani na tom nejde najít žádnou formu vychcanosti, což je velká Okamurova vlastnost. Hloupost to také není, tak co za tím je?



Okamurovi prasklo ego a rozzářilo se nad republikou jako kdysi rudá záře nad Moskvou!

Ano, to je jediné vysvětlení. Jenom egocentrik neumí přijmout oprávněnou kritiku a nevidí své chyby. Myslí si, že mu všichni ubližují a je schopen vyjít jen se svými vlezprdelky a přikyvovači. Jakmile má někdo jiný rozdílný názor, je lhář a podvodník! Nebo dělá pro media, která vlastní ten a ten. On ty noviny vždycky někdo vlastní, tak už to chodí. Jeho přívrženci si pak myslí, že novináři, co píšou proti Okamurovi, jsou placení jakýmsi Sorosem. To už je vážně ukázka slušné demence.



Známe režim, jenž si vybíral lidi, kteří směli mluvit v médiích a kteří měli předem připravené ty správné otázky. Jsou jimi komunismus a fašismus. Zde zřejmě Okamura bere inspiraci. Odpovídaly by tomu i jeho projevy na FB, které připomínají svým vizuálem diktát komunistických předáků.

To možná na slabé jedince zabírá, nicméně i diktatura má svá pravidla a jen hlupák se z ní nepoučí. Totalitní režimy vždy jako první vyřídily elitu národa. Co udělal Okamura? Elitě se postavil a sám si do strany vzal samé negramoty. To se mu vážně povedlo.

Tomio Okamura

  • SPD
  • Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • poslanec


Sám pak musí tato individua omlouvat a dělat jako že se nic neděje. Třeba je úplně v pohodě, že si Koten myslí, že mikrovlnky zabíjejí, anebo že Rozner neumí mluvit a přitom má být šéfem nad kontrolou NBÚ, a tak dále a tak dále. Tyhle paka může už jen omlouvat na Barrandově, kde má svého fanouška v jediném slušném novináři, panu Soukupovi.



Nu a kdo je na černé listině SPD? Hospodářské noviny, Blesk, Lidové noviny, DVTV, ČT a další. Vtipné bude, až tyhle novináře přestane bavit si z Okamury střílet a už mu pak nikdo nepoloží žádnou otázku, a on o ně zase bude žadonit.

Dnešní glosu zakončíme zprávou tisku z Kokotenových novin:

Mikrovlná trouba napadla majitelku bytu v Praze s úmyslem jí zabít, poté, co do ní paní dala ohřát kuře. Mikrovlnka, která byla nasazenou tzv. pražskou kavárnou, která je placená panem Sorosem, zaútočila na paní údajně pro to, že měla zneuctít památku Václava Havla. Paní se ale nechtěla vzdát svého kuřete a tak s vražednou mikrovlnkou svedla boj na život a na smrt. Napadená paní naštěstí našla sekyrku a vší silou udeřila kuchyňského záškodníka. Mikrovlna zablikala, vyplivla kuře a poté z bytu vyletěla jako kulový blesk.

Kousek za Prahou jí dostihly stíhačky české armády a snažily se vraždící mikrovlnku zastavit. Když nereagovala na příkazy pilotů, došlo i ke střelbě. Poté, co mikrovlnka obě stíhačky zlikvidovala, spokojeně odletěla na iluminátskou základnu v Denveru.

Podle šetření Kokotenovy policie nebyl tento útok ojedinělý, proto by se všichni obyvatelé měli zbavit svých mikrovlnek, dříve než je postihne krutá smrt!

Autor je publicista a spisovatel. Jeho názory nepředstavují názory redakce.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Petr Junek

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Je mi z toho na zvracení. Politický analytik Baránek a jiní o fotce slovenského exministra obrany s českou „nánou“ Černochovou

4:46 Je mi z toho na zvracení. Politický analytik Baránek a jiní o fotce slovenského exministra obrany s českou „nánou“ Černochovou

„Přijde k většímu a staršímu bratrovi, protože tak se to tradovalo, a tak moc se mu chce dostat do a…