Humor po masakru: Blekoty a bláboly, nový pořad ČT. V Majoru Zemanovi vraždila sekyrka, která neměla se starým Brůnou nic společného

21.12.2016 7:54

K aktuálnímu dění doma i ve světě se na svých facebookových profilech vyjádřili například pražský komunální politik Zbyněk Passer, ostravský bloger Ladislav Větvička či kněz a někdejší člen Rady ČT Milan Badal.

Humor po masakru: Blekoty a bláboly, nový pořad ČT. V Majoru Zemanovi vraždila sekyrka, která neměla se starým Brůnou nic společného
Foto: PRO PRAHU
Popisek: Lídr kandidátky politického hnutí PRO PRAHU pro komunální volby Zbyněk Passer

„V Osvětimi vraždily plynové komory ve zločinném spolčení s nákladními vlaky, ruského velvyslance zastřelila zákeřná pistole a Kvitovou pobodal psychicky narušený nůž. V Mosulu porazily zlé islamisty hodné spojenecké síly, zatímco stovky nemocnic v Aleppu, plných bezbranných kojenců a bílých jednorožců, zbořil zlý Asad (pěstí) a Putin kopal do nosné nástěnky v přízemí,“ poznamenal Passer. Následně uvedl, že Palata, Klvaňa, Janda, Mánert, Barochová, Žeryk, Macháček a Fendrych se mají dobře, medikaci snášejí standardně, vycházky jim svědčí. „Stěžují si na skotské střiky (Janda na absenci výstřiků) a nedostatek podpory dosluhující americké velvyslankyně,“ zmínil politik.

Ladislav Větvička se v souvislosti s útokem v Německu zamyslel nad tím, co v této zemi dělá Pákistánec. „My už zme tak dojebani těma prolhanyma medyjama, že nikdo nepoloži zakladni otazku: Co robi Pakoštanec jako uprchlik v NSR? Sem si nevšimnul, že by v Pakoštanu byla valka...,“ uvedl doslova.

A rozepsal se také k úterní titulní straně MF Dnes, která uvedla, že v Berlíně vraždil kamion. „...ty vole, taku pyčovinu bych ani ja nevymyslel. Je dobre, že pišu blogy na iDnes. Furt se možu od tych synku inspirovat. Tak kamion samotař... to sem netušil. Kdyby to věděl stary Major Zeman, mohl mět všecko vyřešene hned. Bo ve Studni nevraždil stary Bruna, to vraždila sekyrka samotařka, kera neměla ze starym Brunou nic společného," napsal Větvička.

Milan Badal se pak opřel do České televize. „Blekoty a bláboly, nový pořad ČT. Pseudoodborníci 7 minut mluvící o ničem, bez znalosti faktů, pozváni vždy ti ‚správní'‘, co chodí s námi, pak ať kritizují Putina – umějí to daleko lépe, než on,“ zmínil.

Celý příspěvek Zbyňka Passera:

V Osvětimi vraždily plynové komory ve zločinném spolčení s nákladními vlaky, ruského velvyslance zastřelila zákeřná pistole a Kvitovou pobodal psychicky narušený nůž. V Mosulu porazily zlé islamisty hodné spojenecké sily, zatímco stovky nemocnic v Aleppu, plných bezbranných kojenců a bílých jednorožců zbořil zlý Asad (pěstí) a Putin kopal do nosné nástěnky v přízemí. Jinak - díky za otazku - Palata, Klvaňa, Janda, Mánert, Barochová, Žeryk, Macháček a Fendrych se mají dobře, medikaci snášejí standardně, vycházky jim svědčí, stěžují si na skotské střiky (Janda na absenci výstřiků) a nedostatek podpory dosluhující americké velvyslankyně.

Celé příspěvky Ladislava Větvičky:

My už zme tak dojebani těma prolhanyma medyjama, že nikdo nepoloži zakladni otazku: Co robi Pakoštanec jako uprchlik v NSR? Sem si nevšimnul, že by v Pakoštanu byla valka...

...ty vole, taku pyčovinu bych ani ja nevymyslel. Je dobre, že pišu blogy na iDnes. Furt se možu od tych synku inspirovat. Tak kamion samotař... to sem netušil. Kdyby to věděl stary Major Zeman, mohl mět všecko vyřešene hned. Bo ve Studni nevraždil stary Bruna, to vraždila sekyrka samotařka, kera neměla ze starym Brunou nic společného.

Celý příspěvek Milana Badala: 

"Blekoty a bláboly", nový pořad ČT. Pseudoodborníci 7 minut mluvící o ničem, bez znalosti faktů, pozváni vždy ti "správní", co chodí s námi, pak ať kritizují Putina - umějí to daleko lépe, než on.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Bitevní stodola.“ Smáli se, ale funguje to. Rusové vyzráli na ukrajinské drony

20:13 „Bitevní stodola.“ Smáli se, ale funguje to. Rusové vyzráli na ukrajinské drony

Válka na Ukrajině přinesla do moderního válčení použití dronů a dalších bezpilotních letounů, které …