Jste fanatik a jde z Vás strach, přečetl si lidovec Bělobrádek. Odpověděl pobaveně

03.01.2013 17:42

Čtenáři ParlamentníchListů.cz se pustili do předsedy KDU-ČSL Pavla Bělobrádka. Je podle nich fanatik a jde z něj strach. Také je zajímalo, z jakého důvodu se zúčastnil kongresu ODS. Lidovecký šéf jim na všechno odpověděl.

Jste fanatik a jde z Vás strach, přečetl si lidovec Bělobrádek. Odpověděl pobaveně
Foto: Filip Jandourek
Popisek: Předseda KDU-ČSL Pavel Bělobrádek

Podle jednoho čtenáře jde z Bělobrádka strach a mluví jako fanatik. "Připomínáte mi fanatyka Sládka," napsal čtenář. Předseda lidovců to však okomentoval spíše s úsměvem. „Je vidět, že pana Sládka už si moc nepamatujete,“ odepsal.

MVDr. Pavel Bělobrádek, Ph.D., MPA

  • KDU-ČSL
  • originální osobnost, konečně,jako každý člověk
  • poslanec

Druhý čtenář Bělobrádkovi vyčítá, že je za každou cenu antikomunistou a vyčítal by jim minulost za jakýchkoli okolností – fanaticky. „Komunismus a fašismus jsou ideologie, které do vlády, ani krajské nepatří. Argumenty si rád poslechnu, ale to, že KSČM a DSSS jsou extrémistické strany, to je evidentní. Nikde jsem nenávist neprojevil vůči konkrétním lidem. Ale vůči totalitním ideologiím. Pravda se neukazuje ani volbami, ani hlasováním, ani zákony. To by pak měli pravdu svého času  i nacisti,“ upozornil Bělobrádek.

Poslední čtenář PL.cz kritizuje Bělobrádkovu účast na kongresu ODS. Strana se podle něj spojuje s každým, kdo je u moci. Podle jejího předsedy je to ale nesmysl a byl normálně pozván. „Vždy se snažím osobně přijet na sjezd, či kongres, každé demokratické strany, která mě pozve. Mýlíte se. Jediná strana, která šla s každým, je ČSSD. Ta vládla v posledních dvaceti letech v krajích od ODS po KSČM. Na celostátní úrovni pak i v rámci opoziční smlouvy s ODS. My s komunisty v demokracii nevládli nikdy. Od  roku 1990 nejsme v  páté vládě, takže se mýlíte,“ opravil názor Bělobrádek.

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: joh

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

21:20 Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

Jakmile je něco samozřejmého, tak je to vždycky něco, u čeho se musíme zastavit. „Protože tím se nám…