Malá to možná zabalí úplně. Zvažuje i konec ve Sněmovně

20.07.2018 22:44

Třináct dní byla ve funkci ministryně spravedlnosti, pak musela odstoupit kvůli opisování v bakalářské a diplomové práci. Řeč je o poslankyni ANO Taťáně Malé, jež nyní uvažuje o tom, že by dokonce skončila i na postu poslankyně. Rozhovor poskytla serveru Blesk.cz.

Malá to možná zabalí úplně. Zvažuje i konec ve Sněmovně
Foto: psp.cz
Popisek: Taťána Malá (ANO)

„Ten tlak byl opravdu neuvěřitelný a jsem vyčerpaná. Ale myslím, že mám dobrou regenerační schopnost, takže ty síly snad naberu rychle,“ sdělila po tom všem Malá s tím, že nyní přemýšlí, co bude dál. V současné době je poslankyní, náměstkyní hejtmana Jihomoravského kraje a chce se také věnovat rodině, které to podle svých slov dluží.

„Teď v tuto chvíli ve Sněmovně zůstanu. Uvidím, jak to bude dál. Musím si teď všechny věci probrat z osobního pohledu. Ta práce se dá zvládat, kolegové z koalice k mé práci nemají žádné výtky, ale spíš je to o nějakých osobních postojích a osobním životě. To jsou věci, které si budu muset zvážit v klidu, až opadnou všechny emoce,“ sdělila Malá s tím, že její rozhodnutí ohledně práce ve Sněmovně se nyní nedá předvídat. Chce zvážit osobní důvody. 

Původní text ZDE

V rodině měla podle svých slov obrovskou podporu. „Nejstarší dcera přišla a řekla: Mami, určitě je to pravda, viď? Jako všechno, co se píše? Tak jsme to spíš odlehčily, protože je to puberťačka. Ale podržela mě, když mi řekla, že mě zná 16 let a nebude si dělat obrázek z toho, co o mně čte. Menší děti to ještě tolik nevnímají. Podpora přišla jak ze široké rodiny, tak i ze strany kamarádů,“ sdělila. 

Zda se vrátí k podnikání, ještě neví. „Teď v nejbližší době určitě ne. Ve firmách jsem byla jen historicky. Aktivně jsem se tam na ničem nepodílela, to je věc mého manžela a ten v tom určitě pokračovat bude,“ uzavřela Malá.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Němci – naši nejbližší přátelé.“ Festival v Plzni vzbudil vášně

4:44 „Němci – naši nejbližší přátelé.“ Festival v Plzni vzbudil vášně

Necelý týden před oslavami osvobození se v Plzni uskutečnily česko-německé, respektive bavorské dny …