Politici si z nás dělají prdel. Smějí se lidem do ksichtu, ulevil si slavný hokejista Voráček

22.07.2018 16:56

Hvězdný hokejista týmu Philadelphia Flyers Jakub Voráček se v rozhovoru pro DVTV vyjádřil mimo jiné i k české politice. Zdá se mu prý, „že si z nás politici dělají prdel“.

Politici si z nás dělají prdel. Smějí se lidem do ksichtu, ulevil si slavný hokejista Voráček
Foto: Jan Rychetský
Popisek: Až přišla konečná siréna

Jakub Voráček zasvětil svůj život hokeji. Prý je to tvrdý sport, zvlášť když chcete hrát v americké NHL, musíte se připravit na tvrdou práci, ale Voráček by neměnil. Při jeho volbě prý sehráli pozitivní roli i rodiče, kteří mu řekli, když ten či onen zápas hrál špatně. Mnozí dnešní rodiče se snaží hledat chyby všude jinde, jen ne ve svých dětech, což Voráček považuje za chybu.

Značně kriticky se vyjádřil také o české politice.„Já si myslím, že si z nás dělají prdel asi,“ pravil na adresu českých politiků Voráček. „Když to tak vezmu, tak co se tady děje, prostě,“ pokračoval trochu nevěřícně host. „Od pana prezidenta až po pana premiéra. Tohle prostě nemůže být normální. Se lidem smějou do ksichtu ty lidi,“  konstatoval Voráček.

Pak se vrátil ke sportu. Prý je rád, že čeští fanoušci hokej tak zapáleně prožívají. A když si o něm jako o sportovci přečte fanoušek něco v bulváru a pomyslí si, že je idiot, Voráček mu to nehodlá vyvracet. Důležitější pro něj je, co si o něm myslí jeho přátelé, kteří ho znají, a jeho rodina.

Pár slov přidal i k roztroušené skleróze, kterou trpí jeho sestra. Obdivuje na ní, že se nepoddala. Její příběh mu jen potvrdil, že peníze nejsou na prvním místě. Zdraví je důležitější.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

21:20 Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

Jakmile je něco samozřejmého, tak je to vždycky něco, u čeho se musíme zastavit. „Protože tím se nám…