To byla rychlost. Dva propuštění skončili po sedmi hodinách zpátky v cele

03.01.2013 12:03

Na svobodě si příliš nepobyli dva amnestovaní odsouzenci, které ve středu propustili z věznice ve Valdicích. Pouhých několik hodin po propuštění byli opět zadrženi policií, když si odnášeli několikatisícový lup. Teď jim hrozí, že se znovu vrátí za mříže.

To byla rychlost. Dva propuštění skončili po sedmi hodinách zpátky v cele
Foto: Filip Jandourek
Popisek: Věznice Pankrác

Amnestovaní vězni se podle serveru Blesk.cz dostali do křížku se zákonem hned v noci ze středy na čtvrtek, kdy byli propuštěni z věznice. Jejich kroky vedly do několika restaurací, kde celou noc popíjeli. Nad ránem pak prý skončili v místní nonstop herně, kde při ranním odchodu jeden z nich ukradl za barem 2500 korun.

Pak pokračovali do centra města, ovšem asi po 200 metrech je i s penězi chytla policie. Následně je převezla na policejní služebnu na výslech. Tento prohřešek sice řeší jako přestupek, ale vzhledem k tomu, že jsou oba navíc podezřelí z pokusu o krádež auta, hrozí jim další pobyt ve vězení. A s ohledem na prohlášení prezidentských kandidátů se nejspíš hned tak další amnestie nedočkají.  

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: jav

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Němci – naši nejbližší přátelé.“ Festival v Plzni vzbudil vášně

4:44 „Němci – naši nejbližší přátelé.“ Festival v Plzni vzbudil vášně

Necelý týden před oslavami osvobození se v Plzni uskutečnily česko-německé, respektive bavorské dny …