To je rychlost. Nové volby ještě nejsou sečtené a ve štábu hnutí ANO už prý zapomněli na Krnáčovou

06.10.2018 15:03

Kde jsou předsedové stran? Tuto otázku si pravděpodobně položila řada politiků. V hnutí STAN, v TOP 09 nebo v KSČM zatím schází předsedové stran. Také premiér Andrej Babiš (ANO) zatím není v sídle hnutí, které napjatě očekává především výsledky voleb v Praze, kterou poslední čtyři roky vedla jejich Adriana Krnáčová.

To je rychlost. Nové volby ještě nejsou sečtené a ve štábu hnutí ANO už prý zapomněli na Krnáčovou
Foto: Hans Štembera
Popisek: Jednání zastupitelů hlavního města. Zastupitelé projednávali mimo jiné výstavbu trasy metra D nebo rozdělení peněz vybraných z hazardu městským částem

Přibližně ve dvě hodiny odpoledne dorazil do Lidového domu, do sídla ČSSD, předseda Jan Hamáček. Do Paláce Charitas mezi lidovce dorazil zase Pavel Bělobrádek. Mezi Piráty, kteří na výsledky voleb čekají symbolicky na lodi, dorazil předseda Ivan Bartoš.

Naproti tomu v TOP 09, u komunistů nebo v hnutí ANO zatím předsedové stran schází. Předpokládá se, že předseda vlády Andrej Babiš dorazí mezi své kolegy až kolem šesté hodiny večerní. Na místo zatím nedorazil ani kandidát na primátora Petr Stuchlík. Čeká se ještě na senátní kandidáty za hnutí ANO. Zpravodaj serveru ParlamentníListy.cz z místa hlásí, jaké odpovědi přicházejí, když se novináři ptají, zda dorazí také končící pražská primátorka Prahy Adriana Krnáčová. „Kdo to je?" odpovídají napříkad novináři z iDnesu.cz.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

16:50 Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

V Bruselu se začátkem týdne konala Konference o národním konzervatismu (NatCon), tu se bruselské úřa…