VIDEO: Ajajaj, Američanům spadnul prezident Biden. Kdyby jenom jednou...

19.03.2021 19:22

Prezident USA Joe Biden zakopl, když nastupoval do letadla na vojenské základně. Dokonce třikrát. Podle mluvčí Bílého domu je v pořádku. Nepotřeboval prý ani lékařskou pomoc.

VIDEO: Ajajaj, Američanům spadnul prezident Biden. Kdyby jenom jednou...
Foto: Repro Youtube
Popisek: Prezident USA Joe Biden

Současný prezident Spojených států Joe Biden několikrát zakopl, když se snažil vystoupat po schodech do svého letadla. Stalo se tak na vojenské letecké základně Joint Base Andrews.

Na záznamu kamery můžeme vidět prezidenta, jak se snaží svižným krokem vyběhnout schůdky do letadla. Někdy v půlce však ztratí rovnováhu a klopýtne. Následně se snaží pokračovat v chůzi, ale klopýtne znovu a jde okamžitě do kolen.

Nakonec se přece jenom vzpamatuje, opráší kalhoty, druhou rukou se raději stále přidržuje zábradlí a konečně se vyšplhá na vrchol. Tam vojákům zasalutuje a s rouškou pečlivě nasazenou na tváři mizí v temnotě letadla.

Ředitelka komunikace Bílého domu Kate Bedingfieldová informovala o Bidenově stavu ještě dodatečně na Twitteru. „Vím, že lidé viděli, jak prezident Biden uklouzl, když šel po schodech nahoru k AF1, ale s potěšením oznamuji, že je v pořádku a nepožadoval ani žádnou pomoc lékařského týmu, který s ním cestuje. Nic víc než krok na schodech,“ sdělila mluvčí.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: AZy

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Půlku vám sežerou. Český řidič po natankování uvidí rudě

11:12 Půlku vám sežerou. Český řidič po natankování uvidí rudě

Ceny pohonných hmot za poslední měsíc rostou a rostou. Pojďme se podívat, proč tomu tak je, zda se r…