VIDEO Dav v USA zapálil starému muži živobytí. Když chtěl uhasit aspoň to málo, co zbylo, stala se těžko pochopitelná věc

26.08.2020 19:27

Dění v USA nabírá na obrátkách. Majitelé obchodů si nemohou být jistí ničím. Po internetu nově koluje video z jednoho běžného protestu hnutí Black Lives Matter. Postarší muž se na videu snaží zachránit svůj podnik před rabováním a požárem, ale nezdaří se mu to.

VIDEO Dav v USA zapálil starému muži živobytí. Když chtěl uhasit aspoň to málo, co zbylo, stala se těžko pochopitelná věc
Foto: Repro Facebook
Popisek: Zatýkání černošské aktivistky, která volala po obnovení financování policie a kritizovala hnutí Black Lives Matter

Anketa

Podporujete návrh SPD, abyste mohli v referendu hlasovat o vystoupení z EU?

97%
3%
hlasovalo: 26041 lidí

Muž na záběrech přibíhá k hořící provozovně a snaží se za pomoci hasícího přístroje zachránit, co se ještě dá. Přitom zasáhne dávkou z hasičáku několik rabujících spoluobčanů.

Následně je jedním z nich brutálně napaden zezadu a kácí se k zemi. Sbíhá se k němu několik přihlížejících a snaží se mu pomoci. Starší muž ale nevypadá, že by byl schopen vstát.

Matt Walsh, který video sdílel na Twitteru, k němu znechuceně připsal: „Tohle je spodina naší planety.“  

Hnutí Black Lives Matter nabralo na síle, když se zapojilo do protestů následujících po smrti kriminálníka George Floyda, který zemřel po údajně nepřiměřeném zásahu policie. Zatímco demokraté a levice hnutí podporují, republikánská pravice a střed ji považují za teroristickou organizaci.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: AZy

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Do války nepůjdu, ať si tam jde Putin. Hlášení z Kavkazu. Po Rusech prý chudoba

12:50 Do války nepůjdu, ať si tam jde Putin. Hlášení z Kavkazu. Po Rusech prý chudoba

„Jedu se setkat s mamkou. Už jsme se léta neviděli. Jsme z Doněcka a já nechci bojovat za Putina. Už…