Vy idioti! Jaromír Bosák vypnul mikrofon a vyřídil si účty, pokud jde o Putina

16.07.2018 12:56

Oblíbený sportovní komentátor Jaromír Bosák byl s Českou televizí v Rusku, kde komentoval přenosy z právě skončeného fotbalového šampionátu. O některé postřehy se chtěl prostřednictvím sítě facebook podělit i s dalšími Čechy, ale to neměl dělat. Jeho pohled na Rusko vzbudil vlnu reakcí.

Vy idioti! Jaromír Bosák vypnul mikrofon a vyřídil si účty, pokud jde o Putina
Foto: Wikipedia
Popisek: Jaromír Bosák

Jaromír Bosák, matador fotbalových utkání a známý glosátor, tentokrát okomentoval svůj výlet do Ruska. „Zastavil jsem se u báťušky cara. Teda vlastně prezidenta. Ale v Rusku to kapánek splývá :-). A on prej Vladimír není doma...“ píše Bosák.

Anketa

Kdo je lepší člověk?

hlasovalo: 11595 lidí

Jeho vyjádření k ryze nesportovním věcem vyvolalo u řady koncesionářů České televize silnou vyrážku.

Jaromír Bosák se k Rusku vyjádřil už i včera během televizního přenosu finále MS ve fotbale, které komentoval. „I když si myslím, že z mnoha důvodů se tady neměl konat,“ řekl například Bosák v přenosu jako dovětek ke vlastní pochvalné poznámce o kvalitní organizaci šampionátu.

Původní článek ZDE:

Bosákovu glosu o carovi a Putinovi nenechal bez povšimnutí uživatel Lojza Novák. „No jo, Bosák, aby si nerejpnul, že se MS v Rusku nemělo konat z různých důvodů, o kterých se ještě bude povídat, co dodat, placenej propagandistickou ČT, která nemá kontroly, začerňuje smlouvy, hlavně občane plať, ty vole Bosáku, tou protiruskou štvanicí jste všichni už trapní, lidi nejsou blbí, přitom to byl nejlepší šampionát v historii, co se týká organizace, žádní rowdies, pohoda šampionát. Západ se má co učit, zase to nevyšlo, ale ztrapnil ses dokonale před národem,“ vyčinil diskutér Bosákovi.

„Je to ubožák,“ komentuje osobu Jaromíra Bosáka Lubomír Hejda.

Růžena Joštová spekuluje, zda Bosákovi výlet do Ruska platil George Soros a jeho „banda“. Jaromír Bosák na spekulaci reagoval znechuceně: „Vy jste dáma skutečně k pohledání.“

Tomáš Pech „křiklouny“ vypeskoval. „Dovolujete si tu osočovat člověka, kterému inteligenčně nesaháte ani po kotníky... Idioti, fakt, co víc říct,“ rozčílil se pan Pech. Jaromír Bosák na jeho komentář reagoval přátelským mrknutím.

„Tomíku, došlo fair trade latté se sojovým mlíčkem? Nebo došel cukr, že hysterčíte,“ ptá se Tomáše Pecha uživatel, skrytý pod jménem známého prvorepublikového spisovatele a právníka Antala Staška.

„Havle, no tak,“ lakonicky poznamenala Růžena Šípková v reakci na Tomáše Pecha.

A vyhrocená diskuse pokračovala. Lubomír Hejda nazval Bosáka „protekčním spratkem“, který se dostal do televize jen díky mamince. „Myslíte moji matku Ivanku Bosákovou z Františkových Lázní? Aspoň si zjistěte informace, vy idiote,“ kontroval reportér veřejnoprávní televize.

A to neměl dělat. „Úroveň a nadhled vám nic neříká? Snížíte se na úroveň čtvrté cenové, kdykoliv vás někdo kopne do kotníku? Vy budete slušný hysterik,“ cepuje Bosáka uživatel s pseudonymem Antal Stašek.

„Vy lhaní říkáte kopání do kotníků? Lhářům odpovídám tak, jak si zaslouží. A nejdříve si přečtěte, jak jsem oslovován já, a pak se pohoršujte. Jsem ještě hodně mírný ve volbě výrazů,“ reagoval Bosák. Na to Stašek reagoval poznámkou, že pokud Bosák opravdu nechápe, že by zaměstnanec veřejnoprávní televize neměl na oficiálním facebookovém profilu používat výrazy typu „jsi idiot“, měl by diskusi nechat být.

Luděk Janča se Bosáka ptá, zda mu to za to stálo. Považuje Bosáka za inteligentního člověka, který nejspíše musí držet basu s tím, kdo ho platí. Oceňuje Bosákovo komentování fotbalu, ale politiku by do toho netahal. „Myslím, že ti to dají lidé hodně pocítit,“ shrnuje své pocity.

„Mně je to fuk. Jsem naučený říkat to, co si myslím. A sport nejde oddělit od všeobecných věcí. A že se nějakým rusofilům nelíbí, co řeknu? To mě ani trochu nezajímá,“ reagoval rezolutně Bosák.

„Nejsem rusofil, co nedokážu pochopit je, že si melete své politické názory do veřejného vysílání ve veřejnoprávní TV. Kde berete tu drzost?! Jak si tohle můžete dovolit?! Máte podávat informace ze sportu, nemáte vykládat, co je a co není správně, od toho tam nejste! Pusťte si někdy sport na ZDF – za tohle, co jste si včera dovolil, byste tam hned letěl! Jen taková žumpa jako ČT tohle dovolí,“ rozčílil se v reakci na Bosáka Petr Schuler.

„Seš vylízanej idiot. Všichni v pohodě a ty ze sebe děláš kreténa,“ vyčinil Bosákovi uživatel s přezdívkou Sam Martin. „Jestli chceš vidět idiota, podívej se do zrcadla,“ reagoval rozčilený Bosák. „A uvidí v něm Bosáka,“ vrací smeč Tomáš Tyl.

Nakonec věnoval svým „fanouškům“ ironickou a posměšnou reakci, která mnohé z nich vyprovokovala k roztočení dalšího kola nadávek. „Jsem nadšený z toho, že vydělávám víc než vy, na rozdíl od vás jezdím po světě, užívám si života, prakticky se vůbec nenadřu, hraju tady jenom golf – to je v Moskvě naprosto běžné, chodím si zadarmo na fotbal, hodně tady chlastáme za vaše peníze a všichni se vám, zjevně intelektuálně poněkud chudšímu jedinci, smějeme na plné kolo. Pěkný den,“ napsal Bosák.

Následující reakce plné vulgarit mluví za vše.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Marek Korejs

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Média to zatajila.“ Mohl být mír mezi Ruskem a Ukrajinou? Zcela jinak

11:11 „Média to zatajila.“ Mohl být mír mezi Ruskem a Ukrajinou? Zcela jinak

Politolog Ivan Katchanovski z univerzity v kanadské Ottawě o válce na Ukrajině mluví jako o „zástupn…