Z Mádla se v Číně pomočí. Proč do toho s*rou politiku? Nelezme nikomu do p*dele. Vyskočil školí mladšího kolegu

Spustit čtení článku
Tato funkce je dostupná jen s aktivním předplatným typu Lepší čtení a vyšší.
06.02.2022 7:39 | Komentář

NEDĚLNÍ RÁNO S IVANEM VYSKOČILEM „Nepochybuji o tom, že až se s jeho rozhodnutím seznámí nejvyšší místa v Číně, že se z toho Číňané opupínkují a budou mít zajisté noční pomočování,“ reaguje na vyjádření herce Jiřího Mádla, že bude olympiádu, právě proto, že se koná v Číně, „bojkotovat“. A ironicky dodává: „Když tam nebude pan Tchajwanec-Vystrčil ani náčelnice Pekari Adamová, také se asi nebudu dívat.“ Zamýšlí se nad tím, jak Čínu „popisují“ média „hlavního proudu“ a připomíná anglickou královnu v kočáře s čínským prezidentem. Upozornil také, že je „všema deseti“ proti tomu, abychom posílali dělostřelecké granáty na Ukrajinu. A přání na závěr? Stát, který „neleze nikomu do pr.ele“.

Z Mádla se v Číně pomočí. Proč do toho s*rou politiku? Nelezme nikomu do p*dele. Vyskočil školí mladšího kolegu
Foto: Repro Youtube
Popisek: Herec Ivan Vyskočil

„Asi se také nebudu dívat, jako kolega Mádl. Copak ti sportovci, mne by zajímaly i záběry z Číny, pokud tam budou, ale když tam nebude pan Tchajwanec-Vystrčil a ani náčelnice Pekari Adamová, abych je mohl zahlédnout na tribuně, tak pro mne olympiáda „ztrácí vejšku“! Možná, že to bez účasti těchto dvou vrcholných představitelů ještě Číňani na poslední chvíli zruší. (…tedy, měli by!) Docela určitě to bude zkažený dojem z celé olympiády. Navíc se přidal kolega herec Mádl, který má potřebu hlásat do světa, že se nebude na sportovní přenosy dívat. Ani na jeden! Tím rozhodně celou Čínu vytrestá,“ začíná tentokrát poměrně sarkasticky Nedělní ráno, které se rozhodl věnovat především olympijským hrám v Číně, obzvlášť jejich „odpůrcům“ a také obrázku Číny, který je nám „nabízen“, Ivan Vyskočil. A vysvětluje.

„Teď bez ironie. Skoro Jirkovi Mádlovi závidím, ten velikášský pocit vlastní důležitosti. Nepochybuji o tom, že až se s jeho rozhodnutím seznámí nejvyšší místa v Číně, že se z toho Číňané opupínkují a budou mít zajisté noční pomočování,“ reaguje se smíchem Vyskočil na Mádlovo vyjádření na facebooku, že bude olympiádu bojkotovat, a to proto, že se odehrává právě v Číně. Mádl uvedl, že naprosto chápe sportovce, kteří tam jedou a bude jim přát hodně úspěchů, na olympiádu se prý ale dívat nebude, a to dokonce ani na svůj milovaný hokej. Mimo jiné napsal: „Nemůžu přenést přes srdce, že země, která hybridně útočí na kdekoho, má koncentrační tábory pro vyhlazování svébytného etnika, nerespektuje lidská práva apod., hostuje něco tak vznešeného, jako je tento svátek sportu.“

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

Ukrajina (válka na Ukrajině)

Zprávy z bojiště jsou v reálném čase těžko ověřitelné, ať již pocházejí z jakékoliv strany konfliktu. Obě válčící strany z pochopitelných důvodů mohou vypouštět zcela, nebo částečně nepravdivé (zavádějící) informace.

Redakční obsah PL pojednávající o tomto konfliktu naleznete na této stránce.

autor: David Hora

Tomio Okamura byl položen dotaz

bydlení

Stát musí převzít plnou odpovědnost za bytovou politiku a zajistit pro mladé lidi dostatečné kapacity cenově dostupného bydlení. Co touto vaší větou přesně myslíte? A jaká cena za bydlení je podle vás v pořádku? A jak byste řešili problém, že na řadě míst, kde je největší poptávka po bydlení, není u...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:

Jinde na netu:



Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vzpoura proti Leyenové: Chce z ČR „páreček“, ne Síkelu. Zlost. I Vondra dupnul

17:40 Vzpoura proti Leyenové: Chce z ČR „páreček“, ne Síkelu. Zlost. I Vondra dupnul

Předsedkyně Evropské komise (EK) Ursula von der Leyenová s českou nominací ministra průmyslu a obcho…