František Socha: Karel na Hrad

23.12.2016 20:47

Při diskusích s přáteli se nestačíme divit, co se u nás děje, kde se bere ta zloba a nenávist. A proč vůbec dávají média prostor scestným názorům některých jedinců, kteří patří na psychiatrii. Nejlépe je si jich nevšímat, jejich výkřiky nezveřejňovat.

František Socha: Karel na Hrad
Foto: ParlamentníListy.cz
Popisek: Pražský hrad

Z kondolenčního telegramu prezidenta Zemana německému prezidentu:

S hlubokým zármutkem a mimořádným rozhořčením jsem přijal smutnou zprávu o teroristickém útoku, kterým byli postiženi občané na vánočních trzích v Berlíně. Hluboce soucítím s rodinami obětí, které se v tomto adventním časem budou muset vyrovnat se ztrátou blízkého člověka nebo se strachovat o jeho život a zdraví.

Teroristický útok vůči nevinnému civilnímu obyvatelstvu je neospravedlnitelný kdykoliv a kdekoliv. Zvoleným cílem však útočník prokázal hlubokou nenávist nejen vůči německému národu, ale také vůči symbolům, které jsou velmi silně zakořeněny v naší kultuře, a které máme spojené s radostí, nadějí a pomocí bližnímu.

Dovolte mi, vážený pane prezidente, abych jménem svým i jménem občanů České republiky vyjádřil Vám, rodinám obětí i německému lidu hlubokou soustrast.

Stanovisko Karla Schwarzenbergra k teroristickému útoku pro Parlamentní listy:

Zde jsou názory nezajímavé, nýbrž jde o fakta. A já výsledky policejního vyšetřování neznám. Obdobné zločiny jsou kdykoli a kdekoli dnes možné.

Nesmíme ale zpanikařit a uvědomit si, že dopravní nehody zabijí stokrát více lidí během roku, než tyto spektakulární vraždy, což ale akceptujeme jakožto samozřejmou daň modernímu světu.

Co k těmto stanoviskům, které si každý sám ohodnotí, dodat:

Ten Zeman! Zvolil ho plebs! Sice má dobré názory a dělá vše, co je v jeho silách, pro republiku - ale! Nemá líbivou vizáž (a kdo asi?). Má někdy obhroublé vyjadřování, jí jelita a tlačenku a pije becherovku (jako skoro každý Čech). Tak nasaďme pod praporem demokracie červené karty, ukradněme standartu, bojkotujme oslavy státnosti, vyvolávejme občanské nepokoje s cílem

Karel na Hrad!!!!!

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

osobnosti ANO

Dobrý den, paní Dostálová, překvapil mě průzkum, podle kterého vás řada lidí nezná. Je pravdou, že já se o politiku dost zajímám a díky PL vás i znám. Ale napadá mě jedna věc, není chybou, že za ANO vystupují stále ti stejní? Babiš-Schillerová-Havlíček, občas vy nebo pan Nacher? Není potřeba, aby ge...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Petr Hampl: O ruských špionech

16:14 Petr Hampl: O ruských špionech

Denní glosy Petra Hampla.