Ladislav Kašuka: Máme se bát muslimů a islámu?!

08.08.2014 9:09

Paušalizace islámu do jedné velké hrozby, a házení všech muslimů do jednoho pytle s nápisem nebezpečí-džihád, je účelové zjednodušování za účelem vyvolání rasové nesnášenlivosti a nenávisti, což ve své podstatě není nic jiného než nacismus.

Ladislav Kašuka: Máme se bát muslimů a islámu?!
Foto: Archiv
Popisek: Modlící se muslimové v mešitě

Věřte mi, že ne každý muslim myslí pouze na to, jak rozpárat nevěřícímu břicho a postavit v Evropě, nebo jinde ve světě mešitu a šířit tam islám.

Většina z nich jsou úplně normální lidé, kteří si přejí v míru vychovat své děti, obdělávat své políčko, nebo pást své stádo, případně neztratit práci v nějaké továrně, a zajistit tak svým rodinám slušný život.

Tito muslimové, by nejraději žili ve svých vlastních zemích, podle svých zvyklostí a pravidel, a jediné co by chtěli je, aby se jim do toho jak žijí, nevměšovali Američané a jiné západní státy, což se bohužel děje, protože muslimové mají tu smůlu, že na svých územích mají plyn a ropu, a že si nedokážou vojensky svou nezávislost a svobodu oproti USA - EU a zemím NATO uhájit.

Takže v současné době, je většina islámských zemí, kde narůstá extremismus buď přímo okupována vojsky USA, nebo jimi ještě nedávno okupována byla, a v jejich vládách sedí americké loutky, které všechno nerostné bohatství země nechávají drancovat americkými, nebo evropskými plynovými a ropnými společnostmi, zatím co místní lidé umírají hlady, a na nemoci, na které sice dávno existují léky, ale oni je nemají čím zaplatit.

Doufám, že uznáte, že podobná situace je úrodnou půdou pro nárůst vlivu extremistů, pokud jsou jediní, kdo otevřeně a popravdě nazývají americké a jiné okupanty nepřítelem, kterého je potřeba vyhnat, nebo zničit.

Vinu na tom, že radikální islamisté získávají čím dál větší vliv, mají tedy Američané a jejich spojenci z EU, kteří si za pomoci síly učinili z arabského světa svou surovinovou kolonii, a ze spousty Arabů své otroky, pracující za minimální žebráckou mzdu v jejich továrnách a společnostech.

Základem toho, jak normalizovat situaci, je odchod cizích vojsk a ropných společností ze všech zemí, kde si je místní lidé nepřejí, kompenzace škod, které tam způsobili, a uzavření oboustranně výhodných smluv na nerostné bohatství, které budou muset velmoci od těchto zemí začít čestně kupovat, a nikoli jim je krást, jak tomu činí doposud.

Věřte mi, že následující nárůst životní úrovně, pocitu svobody a nezávislosti v těchto zemích, vezme velice brzy tzv. islámským radikálům a extremistům vítr z plachet, a stanou se stejně malou a bezvýznamnou skupinou, jako jsou v Evropě neonacisté.

Toto, a naprosté odmítnutí bruselských imigračních zákonů a norem určujících počet přistěhovalců, které musí jednotlivé země EU přijmout, je poctivým a účinným řešením narůstající tzv. ISLÁMSKÉ KRIZE.

Jelikož USA a EU však ve skutečnosti řídí lidé, kteří ty koncerny a nadnárodní korporace, které drancují a okrádají arabské země, a v nich žijící muslimy vlastní, nečekám, že k takovému mírovému urovnání dojde.

Tohle je totiž kapitalismus, takže vítejte v pekle a očekávejte stále nové ekonomické krize a války o nerostné zdroje, tento systém totiž jinak přežívat neumí!

Za radikální islám a muslimskou nenávist k nám, poděkujte tedy politikům, které volíte, protože poslušně, se skloněnými zády, poslouchají oligarchy z Bilderbergu a podobných skupin, které sdružují ty nejbohatší muže světa, a v jejich zájmu posílají vojáky drancovat nerostné bohatství do zemí, ve kterých potom směrem k nám vzrůstá pocit oprávněné křivdy a nenávistné zloby.

Ladislav Kašuka

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Názory, ParlamentniListy.cz

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Petr Žantovský: Jak jsem potkal knihy – 351. díl. Coriolanus

20:28 Petr Žantovský: Jak jsem potkal knihy – 351. díl. Coriolanus

Ve vaší blízkosti, pánové, by mi mohl změknout mozek... Petr Žantovský našel zdroj pro poetické zhod…