Milan Knížák: My přijdeme zase!

15.03.2018 14:27

Náš stát je ovládán dvěma osobami a pokud to někdo nevidí, tak je slepý nebo schválně zavírá oči. Na Hradě sedí předčasně zestárlý a mocichtivý Zeman, který dává ostentativně najevo svojí plebejskost. Jeho oslava znovuzvolení je toho jasným důkazem.

Milan Knížák: My přijdeme zase!
Foto: Hans Štembera
Popisek: Milan Knížák

První muž státu nemusí být milovníkem umělecké avantgardy, ale měl by mít alespoň přiměřenou dávku vkusu a ne se obklopovat hvězdami totalitního popu.

Andrej Babiš si stále myslí, že mu vše projde. Je to člověk beze studu, který neví, co je politická kultura a lež je jeho přirozeností. Považuji za obrovskou chybu ODS, že předseda Fiala souhlasí se schůzkou mezi čtyřma očima. To je politická chyba, něco podobného je třeba rázně odmítat. Zavání to manipulací a nikdo pak nemůže říct, co tam opravdu padlo. Bude to vždy slovo proti slovu.

Nestačí se jen zbavit Babiše. Jeho hnutí ANO není politickou stranou, ale hordou sluhů, kteří se chtějí přiživit na moci.

Necháme-li se takovými lidmi ovládat, dáme tím najevo, že si žádnou demokracii nezasloužíme, že jsme jen stádo, které hledá krotitele.

Věřím ale, že v naši zemi ještě existují čestní a slušní lidé. Současné občanské nepokoje mi dávají za pravdu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Petr Žantovský: Jak jsem potkal knihy – 351. díl. Coriolanus

20:28 Petr Žantovský: Jak jsem potkal knihy – 351. díl. Coriolanus

Ve vaší blízkosti, pánové, by mi mohl změknout mozek... Petr Žantovský našel zdroj pro poetické zhod…