Mira Třebická: Pololetní vysvědčení. U vlády čtyři minus, Kolář dělá z Pavla Nutellu

12.12.2023 10:11 | Glosa

To, že máme velmi hloupou a velmi neschopnou vládu, už všichni víme. To, že máme i vládu směšnou, to víme také. To, že celé této skvadře šéfuje Nutella, s tím už jsme se také museli smířit. Do toho si paní Pekarová s paní Adamovou a panem Vystrčilem udělali ze svých kanceláří kancelář cestovní a vyjíždějí v rámci úspor na výlety jako smyslů zbavení. Jedna z těch paní si pak v Kyjevě pro snímek z výletu nasadí, jako jediná, helmu. Normální silvestrovská estráda střihlá Miloušem Jakešem, a to ten Milouš měl, podle mě, pár mozkových závitů navíc.

Mira Třebická: Pololetní vysvědčení. U vlády čtyři minus, Kolář dělá z Pavla Nutellu
Foto: Repro FB
Popisek: Setkání ústavních činitelů

Každé ráno se probouzím s tím, co nám zase „veselého“ tato pětikolka předvede. Už se nechci smát, už si nechci zoufat z drahých energií, potravin, klimatu, elektroautomobilů, tisíci pohlaví, manželství pro všechny, migrantů, válek na Ukrajině a Gaze. Už si jen přeji předčasné volby. Dnes ráno ta „sranda“ ale dostala další rozměr.

Poradce prezidenta a přítel po boku Petr Kolář si požádal o bezpečnostní prověrku. Hrad ale bezpečnostní prověrku pro Petra Koláře nechce. NBÚ si musí myslet, že se Petr Kolář a Pražský hrad zbláznili. Normálně a logicky to chodí tak, že o bezpečnostní prověrku si člověk žádá, protože to jeho zaměstnavatel k jeho funkci vyžaduje. Fakt si nedovedu představit, že si prostě Péťa Kolářů dojde na Národně bezpečnostní úřad, aniž by měl od Hradu patřičné doporučení, protože funkce poradce prezidenta si bezpečnostní prověrku na vyšší stupeň prostě vyžaduje!!! Péťa Kolářů si z nás nepokrytě dělá srandu. A nedělá si srandu jen z nás občanů, ale i z prezidenta Pavla. Generál Pavel byl můj přímý nadřízený a dobrý nadřízený. V tuto chvílí mi opravdu vadí, že z něj Kolář a tým na Pražském hradě začíná dělat Nutellu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Václav Hošek: Příležitosti se meze nekladou

12:26 Václav Hošek: Příležitosti se meze nekladou

Chtěl bych se dožít toho, až naše silnice budou brázdit jen elektrické vozy. Jak říkají pirátští pos…