Miroslav Josef Bezecný: Nekamenujme proroky

13.10.2021 17:28 | Komentář

Podpořili jsme paní doktorku Džamilu Stehlíkovou. Prý jsme si ji spletli s jinou - kvalifikovanou - lékařkou. Já tedy paní doktorku Stehlíkovou osobně neznám. Ale spíše se nabízí otázka, kdo svým jednáním tyto dohady a spekulace zavinil. Byl to sám pan prezident? Nebo jeho tým?

Miroslav Josef Bezecný: Nekamenujme proroky
Foto: Hans Štembera
Popisek: Džamila Stehlíková

Pan prezident si musí uvědomit, že je "akvarijní rybička". Na kterou je "vidět ze všech stran". A také to, že on je tady pro lidi. A ne lidi pro něj. Proto bychom měli mít plné právo na informace o jeho zdravotním stavu. Pan prezident si musí také uvědomit že my, co jsme ho volili, máme o něj starost. Přece jen - byl to sociální demokrat. I když nám to, s Lidovým domem, pěkně zavařil. I když zesměšňoval veřejně našeho předsedu Sobotku. I když o něm někteří říkají, že to byl největší škůdce sociální demokracie. Máme prý demokracii, svobodu slova a svobodu tisku. A jestliže paní doktorka Stehlíková svým vyjádřením o zdravotním stavu pana prezidenta "ujela", likvidace všech spekulací by byla velice jednoduchá. Stačilo by, aby pan prezident, jen na pár vteřin, promluvil na kameru. Např: "Dobrý den, lidi. Potěšilo mě, že máte o mne starost. Děkuji vám. Jsem v pořádku". Proč to neudělá? Proč tolik tajností? Je samozřejmě hyenismus, když se snažili pana prezidenta fotografovat, když ho přepravovali do nemocnice. (Asi to viděli u amerických "novinářů".) Každý člověk má právo na své soukromí. Ale také si musíme uvědomit, že pan prezident není soukromá osoba. A tak jeho "právo" na "soukromí" je sporné. Jeden básník napsal: "Nekamenujme proroky. Vždyť ON to byl, kdo poslal nám je z nebe..."

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jan Campbell: K věčnému míru

11:24 Jan Campbell: K věčnému míru

V mnoha zemích na světě, nehledě na harašení zbraněmi, tisknutí bezcenných dolarů a euro, dodávek zb…