Rudolf Mládek: EU více než demokracii připomíná Maovu „kulturní revoluci“

16.08.2019 11:11

Čínským komunistou Maem vyhlášená politika kulturní revoluce přivodila utrpení a také smrt stovkám tisíc lidí, rozvrat ekonomiky a obrovské ztráty na kulturním dědictví. Oficiálním záměrem kulturní revoluce bylo nastolení masové lidové demokracie.

Rudolf Mládek: EU více než demokracii připomíná Maovu „kulturní revoluci“
Foto: Archiv Rudolfa Mládka
Popisek: Rudolf Mládek

Oficiálním záměrem evropské multi-kulturní revoluce a další evropské integrace je nastolení  bruselské masové demokracie. Čínské maoistické vraždění v Evropě sice ještě nezačalo (teroristické útoky v EU zatím(!) nemají statisíce obětí), ale obrněná vozidla proti vlastním demonstrantům  Francie už nasazuje. Rozvrat ekonomiky a zadlužení států Evropské unie (EU) je zřejmé a obrovské, ztráty na kulturním dědictví nepochybně brzy nastanou. Ostatně jásání některých „nových občanů“ EU nad požárem pařížského chrámu Notre-Dame bylo výmluvné.

Společenství Uhlí a ocel (předchůdce dnešní EU) založili v roce 1950 mimořádně schopní politici s vysokou morálkou. Současné junckerovské (končící) evropské vedení připomíná spíše čínskou maoistickou lůzu ze šedesátých let. A když nejhorší politička 21. století Merkel prohlašuje, jak ráda uvítá na území Spolkové republiky Německo Americké vojáky,  (Zdroj: https://1url.cz/CMg66) víte,  že jako vždy jen lže. Ta madam lže skoro ve všem a politici z Paříže a Bruselu jí v této průhledné politice dělají trapnou stafáž.

Špatně řízená EU se deset let doslova hrabala z hospodářské recese a už do ní opět padá. A nepomáhají ani záporné úroky, ani porušování všech pravidel eurozóny a Evropské centrální banky. A díky nesmyslné fiskální politice eurozóny EU prakticky nemá žádnou šanci ze své mizérie vybřednout. Když už tak „proevropský“ a zoufale levicový plátek Financial Times přiznává, že cesta naděje se nikde nezjevuje (Zdroj: https://1url.cz/cMg65), a že EU je nereformovaná a nereformovatelná, pak je jasné, že tato EU je mrtvá. Budeme se ještě pár let na tuto morálně i ekonomicky hnijící EU dívat. Ale vyjma několika politiků, miliardářských skupin financujících tzv. „proevropské strany“ a k nim patřících pár fanatiků tuto EU už nikdo nechce. EU přestala být užitečná a naprosto přestala být přitažlivá. 

Tisíce nařízení, extrémní cenzura, přívaly většinově se neasimilujících migrantů a stupňující se ekonomický propad slušných  pracovitých lidí, který se kdysi říkalo střední třída, to je dnešní EU. Vedle ní společenství Uhlí a ocel bylo nebeským rájem.  K tomu přidejme současnou neskutečně vysokou nezaměstnanost mladých lidí v EU a absurdní ekošílenství, které jen maskuje zájmy těch, kteří na ekohloupostech vnucených národům EU hodlají tučně vydělat. Do tohoto maňáskového likvidačního divadla přispívá i Merkel a zdravotně postižená ekoslužtička vyhazující novináře ze sálu a plující lodičkou šířit dětské stávky do celého světa. Odporné. Rakouská císařovna Marie Terezie (6. prosince 1774  vydala Všeobecný školní řád) nepochybně někde v nebi jen zírá. 

Přiznejme, že obdobné poplakávání nad stavem můžeme číst na mnoha údajných „lži-webech“, ale podstatné je si říci: A co s tím? Nářek nepomůže a nic neřeší. A na vybranou máme jen dvě věci: Najít si nové spojence a včas opustit systém, který se sám  vede k naprostému zničení. 

Malá Česká republika bez globálního spojence neobstojí a bez spolu-akce okolních států také ne. Této pravdy jsou si vědomi ti,  co tak halasně velebí tuto EU a vykřikují o tom, jak se máme úžasně. Nepochybně je to lepší než socialismus, ale kdo se chce do něj prostřednictví EU  vrátit? Nemáme ani vládu ani politickou stranu, která by oba axiomy (spojenci a odchod z EU) měla v programu. Zatím to českého většinového voliče vůbec nezajímá. Ale mělo by. Úspěchu dosahují jen připravení.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ladislav Jakl: Íránské střely a Praha

10:14 Ladislav Jakl: Íránské střely a Praha

Mudrlanti, kterým se dnes v médiích říká experti, vytrubovali do světa, jak prý Írán svůj víkendový …