Rudolf Mládek: Koronavir demaskuje grétismus i ekoterorismus

22.04.2020 13:45

Šokující výsledky jak v Německu, tak v České republice nepřinesla jen samotná pandemie koronaviru, ale také její dopady na znečištění měst. Opatření proti pandemii totiž uzemnila nejen letadla, ale především osobní automobily, označované grétisty a ekofanatiky za hlavní znečišťovatele měst. Jenomže provedená měření ukazují, že to prostě není pravda.

Rudolf Mládek: Koronavir demaskuje grétismus i ekoterorismus
Foto: Archiv Rudolfa Mládka
Popisek: Rudolf Mládek

A není to žádné překvapení. Už v minulosti upozorňovaly někteří občané (a tiše i některé spolkové vlády v Německu), že výsledky měření jsou minimálně nepřesné, že jsou naměřené špičkové hodnoty vydávány za průměrné, a že celé tažení proti automobilů, především s dieslovými motory vypadá spíše jako účelové než vědecky podložené.

Německý odborný novinář Holger Douglas po posledních měření zcela oprávněně zpochybňuje, že 80% znečištění mají na svědomí automobily (viz). Auta z ulic prakticky zmizela, ale emise neklesly. Jako by ty emise vyslyšely názory psychiatrů, že grétisté a ekoteroristé jsou nemocní lidé, kteří se zviditelňují plány na pumové útoky (viz), šířením strachu a pasováním se do samo-zachránců lidstva.

Poslední dubnová měření ukázala, že individuální doprava a naftové motory nemají na emise NO2 až tak velký vliv, jak se dosud předpokládalo. Jistá omezení aut do centra měst asi nějaký ten stupínek ovzduší zlepší, ale ani náhodou o tolik, kolik grétisté a jejich služebníci tvrdí. Dnes se ukazuje, a čísla to dokumentují, že dopad takového opatření by byl minimální.

Hysterie za skoro zničení evropského automobilového průmyslu bude mít jiné pozadí než ekologii. Někomu se evropské třeštění vedoucí k drahým a špatně využitelným autům náramně hodí. Čím chudší bude EU, tím více získá kdo?

Za politické balamutění občanů členských států EU by někdo nést odpovědnost. Měření, která vedle Německa byla provedena i v ČR, konkrétně v Brně, potvrzují dosavadní zjištění. V době karantény se emise dokonce zvýšily. Co už může být směšnějšího než klanění se Grétě v OSN, v Parlamentu EU a k tomu servilní poskakování trapného papeže, když čísla zcela náhodně získaná díky pandemii koronaviru celou tu hysterickou a vylhanou kampaň neúprosně odhalují.

Říká se, že vše zlé, pro něco dobré. Koronavir nejenže ukázal nesmyslnou závislost západní civilizace na Číně, skutečnost, že WHO je slouhou globálních zájmů více než ochráncem zdraví, že OSN je poskokem Sorosů, Grét a jiných vykuků, ale především, že nakonec vítězí skutečnost a skutečná měření nad pavědou šířenou vygrantovanými podvodnými týmy, hýčkané globální politikou s podporou těch nejhorších lidských mizerů, co nesou neoprávněně titul „neziskové“ organizace.

A to jsme ve výčtu neskončili. Až se prokáže, že pandemie nebyla náhodná, že skutečně někdo cílil na světovou vakcínu proti nemoci COVID-19 (viz) a ovládnutí světa touto formou, tak snad konečně budou padat ideologicky zešílení klapky z očí nejen evropských parapolitiků, ale především občanů. Dokud totiž mají ještě vůbec možnost volit, měli by začít vybírat za politiky lidi, nikoliv globalisty vyživované kreatury, které vidíme dnes.

Rudolf Mládek

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

koronavirus

Více aktuálních informací týkajících se COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MZ ČR. Přehled hlavních dezinformací o COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MV ČR. Pro aktuální informace o COVID-19 můžete také volat na Informační linku ke koronaviru 1221. Ta je vhodná zejména pro seniory a osoby se sluchovým postižením.

Zcela jiné informace o COVID-19 poskytuje například Přehled mýtů o COVID-19 zpracovaný týmem Iniciativy 21, nebo přehled Covid z druhé strany zpacovaný studentskou iniciativou Změna Matrixu, nebo výstupy Sdružení mikrobiologů, imunologů a statistiků.

autor: PV

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Petr Žantovský: Jak jsem potkal knihy – 351. díl. Coriolanus

20:28 Petr Žantovský: Jak jsem potkal knihy – 351. díl. Coriolanus

Ve vaší blízkosti, pánové, by mi mohl změknout mozek... Petr Žantovský našel zdroj pro poetické zhod…