Zdeněk Lanz: Zelené šílenství eskaluje

25.09.2019 9:36

Už pondělní dopolední zpráva na iDnes – „Web Jihočeského kraje zkolaboval, zahltily ho žádosti o kotlíkové dotace“ – předznamenala, že dnešní den proběhne ve znamení klimaticko – změnového šílenství.

Zdeněk Lanz: Zelené šílenství eskaluje
Foto: Repro Youtube
Popisek: Klimatická aktivistka Greta Thunbergová

Nic nového pod sluncem, chtělo by se říct. Vždyť vždy, když se někde něco rozdává zadarmo, se lidé strkají. Co na tom, že jsou to peníze nás všech, peníze z emisních povolenek – podvodu minimálně století.

Ale v  porovnání s tím, co mělo ještě přijít, se jednalo takřka o lidovou taškařici krajského formátu.  V New Yorku byl totiž zahájen klimatický summit OSN. A i když generální tajemník  Guterres hned zkraje nasadil vysokou laťku klimatického harašení, na Švédku Gretu Thunbergovou to evidentně nestačilo. Ta svým hysterickým vystoupením nezůstala pozadu za  „fanatickými kazateli“, jejichž agresivní projevy předznamenaly nástup hnědé a rudé totality ve dvacátém století.

Zmíněný článek ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Václav Hošek: Příležitosti se meze nekladou

12:26 Václav Hošek: Příležitosti se meze nekladou

Chtěl bych se dožít toho, až naše silnice budou brázdit jen elektrické vozy. Jak říkají pirátští pos…