Hamáček: Pověst armády nejvíc vylepší okamžitá Vondrova rezignace

21.04.2012 17:46

Jako špatný vtip působí zpráva médií o tom, že ministr obrany hodlá v době zoufale napjatého rozpočtu ministerstva obrany utratit 2 miliony korun na vylepšení mediálního obrazu české armády a pomocí televizní show zlepšit pověst našich vojáků.

Hamáček: Pověst armády nejvíc vylepší okamžitá Vondrova rezignace
Foto: Redakce
Popisek: Jan Hamáček

Takový plán na rozhazování zbylých peněz je v době, kdy se česká armáda kvůli chybné škrtací politice Nečasovy vlády potýká s existenčními problémy; v době, kdy ČR není schopna kvůli nedostatku peněz garantovat zahraničním partnerům ani své základní mezinárodní závazky v oblasti obrany, skutečným výsměchem veřejnosti.

Je zároveň zcela nepřijatelné, aby se ministr Vondra pokoušel jakoukoli armádní zakázku prosadit bez řádného výběrového řízení. Podobným Vondrovým pokusům o PROMOPRO 2 je třeba říci hned na začátku jasné NE!

Jsem přesvědčen, že zásadního vylepšení pověsti naší armády by v této chvíli nejvíce prospěla okamžitá rezignace Alexandra Vondry. Státní kasa by navíc ušetřila 2 miliony korun.

Jan Hamáček, stínový ministr obrany za ČSSD

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: cssd.cz

Jak chcete přimět ANO znovu jednat o důchodech?

Váš záměr byl dobrý, ale evidentně se nepovedl. Myslíte, že jste se tedy jako moderátor osvědčil? A nemáte pocit, že je tu mezi vládou a opozicí až příliš hluboká propast, která se bohužel pro nás čím dál víc prohlubuje a vlastně je to vidět i ve společnosti, která je rozdělená.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Premiér Fiala: EU? Dnes už nesoutěžíme ve druhé lize. Inspirujeme ostatní

8:14 Premiér Fiala: EU? Dnes už nesoutěžíme ve druhé lize. Inspirujeme ostatní

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k našemu členství v EU.