Nekl (KSČM): Bártovo kopání kolem sebe

15.04.2012 16:00

Vyjádření poslance J. Nekla k tvzení Bárty, že funkce poslance není součástí vrcholové politiky.

Nekl (KSČM): Bártovo kopání kolem sebe
Foto: Vladimír Škarda
Popisek: Soudní řízení s Vítem Bártou

Řada občanů je při vystoupení koaličních poslanců či ministrů a ministryně České republiky vystavena útoku na vlastní duševní zdraví. Nejinak tomu bylo nyní. Doslova museli zírat při vystoupení ještě poslance Víta Báry v nedělních Otázkách Václava Moravce ve veřejnoprávní televizi. Zatím nepravomocně odsouzený občan Bárta všechny u televizních obrazovek obohatil o hluboký poznatek. Tato země je opravdu v rukou samozvaných tzv. elit, to znamená pana Bárty, jeho manželky teoložky Klasnové, celé Nečasovy vlády a vedení Parlamentu ČR – tj. Poslanecké sněmovny a Senátu. Ti, kterým se vláda zodpovídá, které žádá o důvěru, kterým předkládá návrhy zákonů, které prosí o schválení rozpočtu, jsou prý politici druhé kategorie. Jak jinak si lze vysvětlit jeho slova, že si nemyslí, že poslanci a senátoři patří do vrcholové politiky. Konečně jsem pochopil, že přezíravý náhled ministrů a některých vyvolených k Parlamentu ČR není morální úchylka, ale programové nastavení. Volič sice vybral 281 zákonodárců, ale ti jsou jen povinnou kulisou pro řádění vládní koalice, v současné době výrazně proti vlastním občanům.

Pana Bártu od té doby, co jsem ho blíže poznal při práci v Hospodářském výboru Poslanecké sněmovny jako člověka postrádajícího slušné vychování a nerozumějícího tomu, co řídí, nepovažuji za hodna hlubších úvah. Stejně jako všichni poslanci klubu KSČM beru i já svou práci ve prospěch naprosté většiny občanů České republiky v Poslanecké sněmovně vrcholně vážně. A těm, kteří si myslí, že  patří k jediným představitelům vrcholné politiky a mohou dělat cokoliv, se i nadále budeme snažit zabránit v přijímání asociálních zákonů, zákonů namířených proti lidem této země, a v jejich rozhodnutích poškozujících zájmy České republiky.

Josef Nekl, poslanec Parlamentu ČR (KSČM)

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: KSČM

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Richter (ANO): Neschválení tohoto bodu může vyvolávat pocit, že policie něco tají

21:03 Richter (ANO): Neschválení tohoto bodu může vyvolávat pocit, že policie něco tají

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 19. dubna 2024 ke zřízení poslanecké komise k vyšetření stř…