Peake: Podpora vládě je zajištěna. Bylo by škoda v koalici nepokračovat

23.04.2012 11:42

Vyjádření Karolíny Peake.

Peake: Podpora vládě je zajištěna. Bylo by škoda v koalici nepokračovat
Foto: Hans Štembera
Popisek: Karolína Peake

Minulý týden jsem učinila zásadní rozhodnutí, nadále se nepodílet na politice ultimát a křiku, která destruuje důvěru veřejnosti v demokratický systém. Nabídla jsem svým kolegům možnost spolupráce na novém projektu. Aniž bych komukoliv slibovala trafiky, nebo výhody, podpořili mou snahu postupně další poslanci. Velmi si jejich odvahy vážím. V tuto chvíli mohu konstatovat, že vedle mne a kolegů, kteří se odhodlali k užší spolupráci, je připraven stvrdit podporu vládě i Milan Šťovíček. A jsem si jista, že nezůstane osamocen. Bezpečná podpora vládě je tak zajištěna. Domnívám se proto, že zde existuje značná vůle pokračovat v koaličním projektu a bylo by velkou chybou tuto vůli promarnit. Jsem připravena k naplnění této vize nadále přispívat. Ani jsem sama žádnou jinou rozumnou alternativu neviděla. Nyní je čas jednat.

Karolína Peake, místopředsedkyně vlády ČR

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Karolína Peake

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

KSČM odmítá současný návrh Jurečkovy „reformy“ sociálních dávek

4:31 KSČM odmítá současný návrh Jurečkovy „reformy“ sociálních dávek

Ministerstvo práce a sociálních věcí vedené zemědělcem Marianem Jurečkou plánuje od příštího roku sj…