Do oprav komunikací v Mramoticích Znojmo investuje třináct milionů korun

13.06.2014 10:56

Jako první část první stavby je označena akce, jejímž cílem je rekonstrukce místních komunikací v městské části Mramotice.

Do oprav komunikací v Mramoticích Znojmo investuje třináct milionů korun
Foto: znojmocity.cz
Popisek: Letecký pohled na centrum města Znojmo

Jde o komunikaci, které vede k místnímu hřbitovu. Následovat ji budou další. „Investice do městských částí jsou stejně důležité jako opravy v centru města, proto do nich letos plynou nemalé částky,“ řekl starosta Znojma Vlastimil Gabrhel.

Rada města schválila jako vítěze této zakázky firmu COLAS CZ, a.s. Radní souhlasili s uzavřením smlouvy o dílo za cenu 6,4 mil. Kč bez DPH. Hlavním kritériem hodnocení byla cena díla a z dvaceti procent záleželo na lhůtě plnění.

„Na rekonstrukci místních komunikací v Mramoticích je v rozpočtu na letošní rok alokována částka třináct milionů korun,“ potvrdil starosta.  Pokračovat se bude druhou stavbou. Cílem je rekonstruovat komunikace, pod kterými vede nově vybudovaný kanalizační řad.

Poté, co definitivně skončí stavba kanalizace v plánované délce, se bude s rekonstrukcí komunikací pokračovat v druhé etapě. Investiční záměr pro tuto akci je již zpracován.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: znojmocity.cz

Mgr. Jana Zwyrtek Hamplová byl položen dotaz

svobodná média

Dobrý den, fakt byste za obálku na časopisu, která nikoho neuráží někoho hnala k soudu? Kde je pak nějaká svoboda? A třeba Respekt je známý svými obálkami, kde jsou často i karikatury a je používána nadsázka, někdy i černý humor. To jste se už všichni politici zbláznili, že byste chtěli zasahovat do...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Žatec: Edukační workshop pro MŠ a ZŠ

16:31 Žatec: Edukační workshop pro MŠ a ZŠ

Edukační workshop pro MŠ a ZŠ o památce světového dědictví zapsané pod názvem Žatec a krajina žateck…