Frýdek-Místek: Technické služby zvou na Den otevřených dveří

02.10.2019 16:29

Městská společnost TS a.s. (technické služby) pořádá v sobotu 5. října Den otevřených dveří. Veřejnosti od 9 do 12 hodin zpřístupní areál na ulici 17. listopadu 910 v Místku.

Frýdek-Místek: Technické služby zvou na Den otevřených dveří
Foto: frydekmistek.cz
Popisek: Frýdek-Místek

Akce je vhodná i pro děti, které budou moci „prolézt“ traktorem, sekačkou i zametačem, nechat se povozit v montážní plošině nebo vyhrát reklamní dárek v některé z připravených soutěží.

Pro všechny příchozí budou připraveny skupinové komentované prohlídky, které se uskuteční v půlhodinových intervalech. První prohlídka začne v 9 hodin, poslední je na programu v 11:30 hodin.

„Návštěvníky v rámci prohlídek seznámíme s jednotlivými činnostmi a provozy společnosti TS a.s. Budou moci nahlédnout do zázemí společnosti a představíme jim i techniku, se kterou se mohou setkat v terénu při opravách komunikací, údržbě zeleně nebo kontrolách a úpravách veřejného osvětlení. Takže si budou moci prohlédnout montážní plošiny, zametací stroje, kropičku, traktorové sekačky, ale taky vibrační válce a finišery, které se používají při pokládce asfaltových povrchů. Zájemce zavedeme i na dispečink, odkud sledujeme jednak stav veřejného osvětlení, ale taky semaforů ve správě města. Dostáváme na něj taky informace z teplotních čidel zabudovaných ve vozovkách v majetku města, což nám pomáhá operativně reagovat na stav komunikací zejména v podzimním a zimním období,“ nastínil průběh prohlídek předseda představenstva TS a.s. Jaromír Kohut, který věří, že již 3. ročník této akce přiláká spousty návštěvníků.

Po prohlídce získá každý návštěvník na památku drobný reklamní dárek.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Litoměřice: Mezinárodní pivní festival zahájila soutěžní část

13:37 Litoměřice: Mezinárodní pivní festival zahájila soutěžní část

Již 34. ročník prestižního Mezinárodního pivního festivalu byl dnes zahájen na litoměřickém výstaviš…