Frýdek-Místek se dostal na americké obrazovky

03.10.2015 16:56

Netradiční spot o Frýdku-Místku, jehož prostřednictvím jsou diváci zváni na zajímavá místa ve městě i na tradiční kulturní a sportovní akce, se dostal do amerických domácností. V minulých dnech ho odvysílala Czech-American TV, kterou sleduje přes dva a půl milionu amerických domácností v šedesáti městech a přes sto tisíc diváků z celého světa na internetu.

Frýdek-Místek se dostal na americké obrazovky
Foto: frydekmistek.cz
Popisek: Frýdek-Místek

„Jedná se o veřejné a nekomerční vysílání formou videodokumentů, ve kterých se divák dozví informace o českých regionech, městech a památkách. Cílem Czech-American TV je rozšířit povědomí o České republice a její kultuře a zviditelnit její turisticky zajímavé destinace. Minulý týden byl program zaměřen právě na Frýdek-Místek a na Beskydy,“ přiblížil ředitel televize John Honner s tím, že zejména promo film o Frýdku-Místku měl u diváků velmi pozitivní ohlas.

Na webu www.catvusa.com lze od konce loňského roku, díky spolupráci s českými vysokoškolskými studenty technických oborů a profesionálních webmasterů, sledovat vysílání i na mobilních telefonech a tabletech. Přímo s televizí spolupracoval na odvysílání spotu o Frýdku-Místku a Beskydech Moravskoslezský krajský úřad, který využil jedinečné možnosti propagace regionu v zahraničí.

Vysílání Czech-American TV o městě a okolí lze zhlédnout na http://www.catvusa.com/broadcast/september-21-2015/ - tento link bude aktivní šest měsíců.

Vysílání lze nalézt také ve video archivu na www.catvusa.com  v menu Broadcast, pod datem September 21, 2015.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

komunikace

Jak víte, že když vy teď o důchodové reformě nechcete s vládou komunikovat, že oni pak budou komunikovat s vámi? Není tohle hlavní problém, že se na zásadních věcech nedokážete dohodnout? A ještě jedna věc, s kým budete chtít vládu tvořit, když to odmítáte se SPD a evidentně se stranami SPOLU se na ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Liberec: Tramvaje se na novou trať mezi Libercem a Jabloncem vrátí od 1. května

13:37 Liberec: Tramvaje se na novou trať mezi Libercem a Jabloncem vrátí od 1. května

Náročná modernizace tramvajové trati mezi Libercem a Jabloncem nad Nisou skončila. Cílem rozsáhlé re…