Havířovští strážníci byli na střelecké soutěži v Chorvatsku úspěšní

23.05.2013 6:43

Celkové druhé místo si přivezlo ze střelecké soutěže IPA CUP Split 2013 v Chorvatsku družstvo strážníků Městské policie Havířov.

Havířovští strážníci byli na střelecké soutěži v Chorvatsku úspěšní
Foto: hyundai.phorum.cz
Popisek: Havířov

 

Strážníci Vladimír Hanzl, Ria Michalíková a ředitel MP Havířov Bohuslav Muras v závěru dubna společně s dalšími 10 chorvatskými družstvy změřili své síly ve střelbě. Vrchní inspektorku MP Havířov Riu Michalíkovou, která vyhrála soutěž žen a ve střelbě smíšených družstev byla šestá, přijal ve středu 22. května v poledne primátor města Zdeněk Osmanczyk. 
 
Vladimír Hanzl skončil mezi muži čtvrtý a Bohuslav Muras jedenáctý. "Střílelo se mi dobře, jsem ale hlavně ráda, že jsem to nekazila našim chlapům a získali jsme celkové druhé místo," říká s úsměvem štíhlá brunetka, která pracuje u městské policie letos 19 let. Primátor jí kyticí poděkoval za vzornou reprezentaci města a popřál jí mnoho dalších pracovních i osobních úspěchů.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: havirov-city.cz

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Praha 2 má nový poesiomat

19:06 Praha 2 má nový poesiomat

Návštěvníci Sadů Svatopluka Čecha na Vinohradech mají od včerejšího dne novou atrakci – hrací skříňk…