Hlučín: Na OKD se bude poprvé konat setkání s občany

16.02.2019 19:10

Setkání osadního výboru sídliště OKD v Hlučíně s občany se za účasti vedení města uskuteční v úterý 19. února od 17 hodin ve školní jídelně Základní školy Hornická.

Hlučín: Na OKD se bude poprvé konat setkání s občany
Foto: Hlučín.cz
Popisek: Hlučín

„Veřejné schůze, které pořádáme pravidelně v Darkovičkách a Bobrovníkách, se těší poměrně velkému zájmu. Věříme, že diskutovat o svých přání a potřebách přijdou také občané sídliště OKD,“ řekl starosta Hlučína Pavel Paschek.

„Nepamatuji si, že by se v minulých letech na OKD taková setkání pořádala, proto novinku velmi vítám. Ne všichni chtějí diskutovat na velkém veřejném fóru, které se vždy zjara koná v kulturním domě. Doufám, že občané využijí této příležitosti, aby vedení města řekli své náměty a požadavky na zkvalitnění bydlení, obslužnosti a podobně,“ sdělil nový předseda osadního výboru Jan Latoň.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Aš: V cykloparku byl dokončen už čtvrtý singletrail, dlouhý skoro sedm kilometrů

19:06 Aš: V cykloparku byl dokončen už čtvrtý singletrail, dlouhý skoro sedm kilometrů

V lesním terénu vrchu Háj byla nedávno dokončena stavba sedm kilometrů dlouhé přírodní trasy pro vyz…