Hodonín: Mladí výtvarníci vystavují na radnici

02.10.2015 15:20

V prostorách radnice v Hodoníně je instalována výstava obrazů na téma " Vysněná dovolená". Obrazy byly vytvořeny v rámci VII. ročníku výtvarného sympozia mladých " Kroky k umění". Výstava bude ukončena 2.11.2015.

Hodonín: Mladí výtvarníci vystavují na radnici
Foto: wikipedia
Popisek: Hodonín

Obrazy malovaly dvojice mladých lidí 12. května 2015 v parku u Zimního stadionu V. Nedomanského v Hodoníně.

Pozvání na výtvarné sympozium přijali zástupci ze 14 škol z Hodonína, Strážnice, Ždánic, Mikulčic, ale i z příhraničí, z Holíče a Skalice. Žáci a studenti ze základních škol, osmiletého gymnázia, středních škol a základních uměleckých škol vytvořili celkem 20 obrazů.

Téma „Vysněná dovolená“ navodilo atmosféru blížících se letních prázdnin, čas dovolených. Také slunečné počasí a příjemná atmosféra při malování přispěly k vytvoření zajímavých výtvarných děl, kde se účastníci přenášeli ve své fantazii do různých koutů světa.

Obrazy budou v tomto školním roce putovat po výstavách ve školách. Následně budou předány k výzdobě do škol, které vyslaly na sympozium své žáky a studenty.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vsetín: Otevření dopravního terminálu a nového podchodu pod železnicí

11:33 Vsetín: Otevření dopravního terminálu a nového podchodu pod železnicí

Ve Vsetíně se dnes uskutečnilo slavnostní otevření společného odbavovacího terminálu pro železniční …