Hořice: Prázdninový startér na Dachovech

08.07.2018 10:41

Minulý týden se na koupališti Dachova konala zážitková akce pro děti a dospělé. Prázdninový startér uspořádalo občerstvení na koupališti Martiny Střížkové a Petr Gotvald - Rebels of workout.

Hořice: Prázdninový startér na Dachovech
Foto: horice.org
Popisek: Hořice

Minulý víkend se na koupališti Dachova konala zážitková akce pro děti i dospělé. Hned po předání vysvědčení se pomalu začaly scházet děti s rodiči i kamarády, aby si vyzkoušely atrakce, které si jen tak někde nevyzkouší. Prázdninový startér pořádali za občerstvení na koupališti Martina Střížková a za Rebels Petr Gotvald. Páteční počasí vyšlo opravdu krásně, a proto celý program proběhl tak jak měl a možná ještě lépe. A co bylo myšlenkou této akce? Chtěli jsme spolu s Martinou vytvořit netradiční akci plnou zážitků, přinést něco nového a zajímavého a odstartovat tak dětem prázdniny netradičním způsobem, aby na tento den vzpomínaly celé prázdniny, říká Petr Gotvald.

Velké díky tímto patří HZS a SDH Hořice, díky nim si mohli děti prohlédnout hasičskou techniku, zastříkat si z proudnice nebo se svést v hasičském člunu po hladině koupaliště. Dále si děti vyzkoušely vodní bitvu, mobilní hřiště na Larp game či sportovní aktivity od Rebels of workout  jako byl šerm na kládě, skákáni v pytli, slackline a další. Dalšími, kdo podpořil Startér byla společnost Besip. Ta si připravila pro děti stánek s prevenčním  testíkem, jak se chovat na chodníku či silnici a odměnila je za to reflexními doplňky. Svojí nekončící tvořivost děti uplatnily v tvořivém koutku. Všechny výtvory budou vystaveny u stánku s občerstvením a na konci prázdnin ty nejlepší práce Marťa ohodnotí krásným dárkem.

Do skupiny netradičních aktivit určitě patří také střelba šípy, indiánská foukačka, ninja hvězdice a hlavně paint ball střelnice. Za zapůjčení těchto aktivit děkujeme PaintballvHK.cz a Larpgame.cz.

Kromě speciální nabídky občerstvení  si hlavně dospěláci pochutnali na specialitách z grill show od šéf kuchaře Michala, který si pro návštěvníky připravil ukázku zpracování jídel, spousty rad a tipů, jak posunout domácí oslavu s grilováním o několik levlů výše. Všechny ochutnávky byly k prodeji pouze za pořizovací cenu surovin a jen se po nich zaprášilo. Poslední zajímavostí byla ukázka sportovního vozu od Ford Auto IN. Tím byl nový model Ford Mustang GT, ve kterém si měli možnost všichni udělat hezkou fotku. Na výherce facebook soutěže čekala i okružní jízda v tomto 420 koňovém speciálu.

Úplně největší díky patří všem, co přišli a užili si spolu s námi krásný slunečný den plný zábavy a zážitků. A jak všichni víme…. zážitky, už nám zůstanou navždy.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Kateřina Konečná byl položen dotaz

Populismus?

Dobrý den, proč s návrhem na snížení platu přicházíte až teď před volbami? A jestli vám přijde vysoký, což nerozporuji, zajímalo by mě, co s tak vysokým platem děláte vy? Dáváte třeba část na dobročinné účely, jako to třeba dělal prezident Zeman? A ještě jedna věc, není plýtvání penězi celý chod EU,...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zlín: Sdílená kola nextbike frčí. Loni na nich Zlíňané dvakrát objeli zeměkouli

22:28 Zlín: Sdílená kola nextbike frčí. Loni na nich Zlíňané dvakrát objeli zeměkouli

Město Zlín se může pyšnit úspěšnou sezónou bikesharingu v roce 2023, jak naznačují nově zveřejněná d…