Hradec Králové podpoří činnost sportovních organizací 18,5 miliony korun

03.04.2023 16:28 | Tisková zpráva

V nadcházející sezóně 2023/2024 město podpoří činnost sportovních organizací v Hradci Králové 18,5 miliony korun. Na své celoroční aktivity budou moci sportovní kluby a spolky žádat prostřednictvím dotačního programu na podporu sportu – činnost a provoz sportovních organizací 2023/2024.

Hradec Králové podpoří činnost sportovních organizací 18,5 miliony korun
Foto: hradeckralove.org
Popisek: Pohled na historické náměstí v Hradci Králové

Hradec Králové významně podpoří do příští sezóny 2023/2024 i sportovce, kteří město reprezentují na vrcholové a výkonnostní úrovni. V rozpočtu je na tento rok a ve výhledu na rok příští připraveno 16,5 milionu korun.

Město pravidelně podporuje celou řadu sportovních klubů i reprezentantů jednotlivců, kteří dosahují špičkových výsledků. Podmínky dotačního programu města na podporu sportu – vrcholový a výkonnostní sport 2023/2024 schválilo v minulém týdnu zastupitelstvo.

Město prostřednictvím těchto dotačních programu podporuje celou řadu sportovních klubů, které se věnují nejrůznějším sportům, od basketbalu, přes volejbal, kanoistiku, judo, pozemní hokej, badminton, atletiku až po vodní pólo, taekwondo a řadu dalších.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Věra Kovářová, MIM byl položen dotaz

věk dožití ve zdraví

Sama zde píšete toto: ,, V roce 2017 byl obvyklý věk dožití ve zdraví u mužů 61 let a u žen 62 let.“ Jak ale tedy vysvětlíte, že vy prosazujete odchod do důchodu déle, a to třeba i o 5 a více let?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Opava: Inline areál má nové ekologické vybavení

7:37 Opava: Inline areál má nové ekologické vybavení

Inline areál v sousedství víceúčelové sportovní haly v Žižkově ulici se probouzí do druhé sezony své…