Jičín: Prezentace středních škol a zaměstnavatelů se uskuteční 15. a 16. října

13.10.2021 9:18 | Tisková zpráva

V období od 15. do 16. října se uskuteční Prezentace středních škol a zaměstnavatelů v Masarykově divadle. Pořadatelem je Krajská hospodářská komora Královéhradeckého kraje. Prezentace se uskuteční stejně jako v minulých letech se záštitou starosty JUDr. Jana Malého.

Jičín: Prezentace středních škol a zaměstnavatelů se uskuteční 15. a 16. října
Foto: Hans Štembera
Popisek: Jičín

Prezentace středních škol a zaměstnavatelů je tradiční akce, ale v nedávné době její pořádání narušila epidemie covid-19. Prezentace je určena především žákům základních škol, obzvláště deváťákům, před nimiž čeká jedno z nejdůležitějších rozhodnutí v životě. Prezentace prochází napříč městy Královéhradeckého kraje. Už se letos konala v Rychnově nad Kněžnou a Trutnově a po Jičíně se ještě uskuteční v Náchodě (22. a 23. října) a v Hradci Králové (12. – 13. listopadu).

V Jičíně se slavnostní zahájení plánuje na pátek 15. října v 9 hodin v Masarykově divadle. Akci podporují střední školy v regionu i zaměstnavatelé a také Úřad práce, jehož pracovníci budou mít přednášku Volba povolání a nabídnou kariérové poradenství. Akce je oblíbená i tím, že mnoho škol a zaměstnavatelů zde skutečně předvádí svou činnost, včetně představení moderních technologií.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Frýdek-Místek: Ve městě začaly působit terapeutické skupiny pro mladé

16:14 Frýdek-Místek: Ve městě začaly působit terapeutické skupiny pro mladé

Duševní zdraví a osobní rozvoj mladé generace podporují nově otevřené tzv. terapeutické a seberozvoj…