Jihlava: Zveme vás na Týden sociálních služeb

01.10.2021 15:47 | Tisková zpráva

V týdnu od 4. do 10. října budou mít jihlavské organizace, poskytující sociální služby, dny otevřených dveří. Ve středu 6. října se také uskuteční Veřejné ocenění zaměstnanců v sociálních službách.

Jihlava: Zveme vás na Týden sociálních služeb
Foto: Archiv
Popisek: Jihlava

Statutární město Jihlava bude i v letošním roce organizačně zajišťovat již sedmý ročník Týdne sociálních služeb v Jihlavě. Tradičně se uskuteční dny otevřených dveří u jednotlivých organizací, kde se občané budou moci seznámit s činností a poskytovanými službami přímo u jejich poskytovatelů. Bude možné se podívat také na zázemí příspěvkových organizací města, jako je Integrované centrum sociálních služeb Jihlava na Žižkově ulici nebo Denní a týdenní stacionář Jihlava na Královském vršku.

V rámci Týdne sociálních služeb letos proběhne v Gotickém sále jihlavské radnice také tradiční ocenění zaměstnanců v sociálních službách, kde kromě poděkování a předání ocenění bude připraven kulturní program. „Na závěr bude vyhrazen prostor také pro neformální diskusi s přítomnými, která poskytne možnost k vzájemné výměně poznatků, námětů a zkušeností,“ doplnil uvolněný radní pro sociální oblast Daniel Škarka.

Týden sociálních služeb je vyhlašován celostátně Asociací poskytovatelů sociálních služeb ČR ve spolupráci s MPSV. Jeho cílem je představit a zviditelnit sociální služby veřejnosti a přispět k jejich akceptaci jako přirozené a nutné součásti každé moderní společnosti.

Leták ke stažení najdete ZDE, více o celorepublikové akci se můžete dozvědět ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Prostějov: Botanická zahrada se připravuje na oslavy

11:17 Prostějov: Botanická zahrada se připravuje na oslavy

V rámci příprav oslav 90. výročí založení Botanické zahrady Petra Albrechta v Prostějově, které se u…