Kopřivnice: Pomozte nám vyplavat další zlato

04.10.2021 7:35 | Tisková zpráva

Kopřivnice se opět zapojila do Plavecké soutěže měst a pokusí se obhájit své loňské prvenství v kategorii obcí do 50 000 obyvatel. Staňte se reprezentanty našeho města a přijďte otestovat svou aktuální plaveckou formu! Těšíme se na vás ve středu 6. října v krytém bazénu.

Kopřivnice: Pomozte nám vyplavat další zlato
Foto: koprivnice.cz
Popisek: Kopřivnice

Pravidla soutěže jsou jednoduchá: „Zúčastnit se může každý, kdo má chuť zasportovat si a podpořit Kopřivnici v soutěži měst. Uvítáme všechny zdatné i méně zdatné plavce, od dětí až po seniory. Účastníci budou muset zaplavat trať o délce 100 metrů libovolným stylem, přičemž se jim budou měřit časy. Individuální výsledky budou převedeny na body a sčítány. U plavců mladších 7 a starších 60 let se automaticky získává plný počet bodů za uplavání stanovené vzdálenosti, časy se hodnotit nebudou,“ přiblížil místostarosta René Lakomý, který je v Kopřivnici garantem za oblast sportu a zejména k plavání má velmi blízký vztah.

Do soutěže se bude možné zapojit v průběhu celého dne, konkrétně v časech 6:00-8:00, 12:30-13:30, 14:30-16:00 a 19:00-21:00. „Účastníci budou mít hodinu plavání zdarma, nutné je zaplatit pouze vratnou stokorunovou zálohou na čip,“ doplnil místostarosta.

V loňském roce, i přes nepříznivou epidemickou situaci, podpořilo Kopřivnici 370 účastníků ve věkovém rozmezí od devíti měsíců do 77 let. Svými výkony dosáhli na 5912 bodů, čímž vybojovali první místo v kategorii měst do 50 000 obyvatel. Zároveň se jednalo o druhý nejlepší výsledek v celkovém pořadí bez rozdílu velikosti měst.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Plzeň: Novinkou letošního programu Industry Open je likérka v Prádle

16:29 Plzeň: Novinkou letošního programu Industry Open je likérka v Prádle

Letní program akcí stezky Industry Open startuje v polovině května. Návštěvníkům se po loňském úspěc…